Χαλκίδα: «Θα βάλεις κάμερες»; Ο 37χρονος «ξεψάχνιζε» την κόρη της νεκρής

Χαλκίδα: Ο 37χρονος δολοφόνος προσπάθησε να ρίξει στάχτη στα μάτια της παιδικής του φίλης, ενώ στην ουσία ήθελε να τη χρησιμοποιεί για να μαθαίνει πληροφορίες – Ο διάλογος μετά τη δολοφονία.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα από τον 37χρονο κολλητό φίλο της κόρη της. Η κόρη έψαχνε το δολοφόνο της μητέρας της, τον είχε όμως μπροστά στα μάτια της. Εν τω μεταξύ ο 37χρονος πρόκειται να απολογηθεί σήμερα (6/6) στον ανακριτή.

Ο κατηγορούμενος, μετά τη δολοφονία, προσπαθούσε να δημιουργήσει άλλοθι, καθώς εμφανίστηκε στο κέντρο της πόλης, ανάμεσα σε κόσμο.

Εντύπωση προκαλεί η ηρεμία που έδειχνε με όσους συναναστράφηκε. Το STAR φέρνει στο φως νέα ντοκουμέντα και αποκαλύπτει την προσπάθεια να ρίξει στάχτη στα μάτια της παιδικής του φίλης, ενώ στην ουσία ήθελε να τη χρησιμοποιεί για να μαθαίνει πληροφορίες.

https://exchange.glomex.com/video/v-d1sbp5d1uhox?integrationId=40599w1hloeas63h

Οι «θεατρικοί» διάλογοι

Το STAR αποκαλύπτει για πρώτη φορά τι κατέγραψε ο κοριός της ΕΛΑΣ. Πρόκειται για συνομιλία του κατηγορουμένου με την κολλητή φίλη του και κόρη του θύματος.

37χρονος: Καλά δεν σου έχουν πει τίποτα; Εαν έχουν βρει κάτι; Κάτι;
Κόρη νεκρής: Όχι, όχι.
37χρονος: Κάμερες τώρα θα βάλεις;
Κόρη νεκρής: Τώρα δεν ξέρω καν αν θα μείνω εδώ.
37χρονος: Εσύ πήγες στα δίπλα σπίτια να δεις κάμερες και τέτοια;
Κόρη νεκρής: Εγώ τι δουλειά έχω; Πήγε η Αστυνομία σε όλα.
37χρονος: Εντάξει εγώ στη θέση σου θα πήγαινα.

Όσο οι μέρες περνούσαν η Αστυνομία λάμβανε καταθέσεις. Όταν κλήθηκε ο ίδιος άρχισε να ανησυχεί.

37χρονος: Σου παίρνουν και σάλιο; Τι κάνουν;
Κόρη νεκρής: Ναι, ναι.
37χρονος: Το Σάλιο γιατί; Τι είναι; Για…
Κόρη νεκρής: Για DNA
37χρονος: Και δαχτυλικά αποτυπώματα και στα 10 δάχτυλα σου παίρνουν;
Κόρη νεκρής: Δεν ξέρω.
37χρονος: Ξέρεις αν έχουν καλέσει κανέναν άλλο τώρα;
Κόρη νεκρής: Καλέσανε τον (…) και την (…) τώρα.

Εκείνη την ημέρα το πρωί, που θέλω πολύ να μάθω τελικά, τι είχε σκοπό να κάνει. Με πήρε στο τηλέφωνο να μου πει να έρθει στο σπίτι για καφέ. Με την αιτιολογία ότι πίστευε ότι ακόμα δεν μπορώ να πάω πουθενά γιατί ήξερε την τελευταία φορά που είχε έρθει ότι εγώ είχα μπλέξει με δουλειές», είπε στην εκπομπή Live News η κόρη της 63χρονης.

Νέα αποκαλυπτικά ντοκουμέντα με τις κινήσεις του 37χρονου στη Χαλκίδα

Λίγα λεπτά μετά τη στυγερή δολοφονία ο κατηγορούμενος πηγαίνει σε καφετέρια και παίζει στο κινητό του τυχερά παιχνίδια, κάνει βόλτες με το αυτοκίνητο του, πάει σε κομμωτήριο της γειτονιάς.

«Έρχεται όπως έρχονται οι υπόλοιποι πελάτες, όπως μας είπε η Αστυνομία ήρθε κάποιος και κουρεύτηκε εδώ πέρα, ξυρίστηκε και έφυγε», λέει υπεύθυνος κομμωτηρίου.

Ο 37χρόνος έμεινε περίπου για 50 λεπτά μέσα στο κομμωτήριο, συμπεριφερόταν σα να μην τρέχει τίποτα, έδινε οδηγίες στον κουρέα για το πως θέλει τα μαλλιά του. Δύο ώρες νωρίτερα, όπως ομολόγησε, είχε σκοτώσει με πέντε μαχαιριές τη μητέρα της καλύτερης του φίλης.