Κυψέλη: Συναγερμός για την εξαφάνιση 4χρονης με την προγιαγιά της

Mία 4χρονη και η προγιαγιά της εξαφανίστηκαν στην Κυψέλη, με τις αρχές να έχουν σημάνει συναγερμό για τον εντοπισμό τους.

Ο ανιψιός της 76χρονης μίλησε στην εκπομπή του STAR «Αλήθειες με τη Ζήνα» σημειώνοντας ότι αυτή είναι η τρίτη φορά που εξαφανίζεται η γυναίκα, αλλά η πρώτη μαζί με το κοριτσάκι.

«Μας είπαν ότι τις είδαν στην πλατεία Γκύζη»

Μάλιστα, ο ανιψιός της ηλικιωμένης υποστήριξε ότι κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι την είδαν μαζί με τη μικρή στην πλατεία Γκύζη, όμως δεν φαίνεται να είναι στην περιοχή.

«Δεν ξέρω πώς έφτασε στην πλατεία Γκύζη. Μας είπαν ότι χτες (σ.σ. Τετάρτη) ήταν εδώ, όμως τώρα δεν είναι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ανιψιός της 76χρονης ανέφερε πώς ο πατέρας του κοριτσιού είναι κωφάλαλος, ενώ η μητέρα του έφυγε όταν ήταν δύο μηνών και παντρεύτηκε.

Ενεργοποιήθηκε Amber Alert για την εξαφάνιση της 4χρονης και της προγιαγιάς της

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση τους την Τετάρτη (29.05.2024), και άμεσα, κατόπιν εισαγγελικής εντολής για την ανήλικη Αμαρίσα, και ύστερα από το αίτημα της οικογένειας για την 76χρονη Έσμα Μεϊντάνι, αλβανικής καταγωγής, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα συνείδησης και φέρει εικόνα ανοιακού ατόμου, προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.

Η Αμαρίσα (ον.) Μεϊντάνι (επ.) έχει κοντά καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1 μέτρο και κανονικό βάρος. Φορούσε λευκή φούστα και ροζ μπλούζα.

Η κυρία Έσμα (ον.) Μεϊντάνι (επ) έχει άσπρα μαλλιά, καφέ μάτια, 1.60 ύψος και κανονικό βάρος. Φορούσε κόκκινη μαντίλα, μαύρη μακριά φούστα, ροζ μπλούζα και γκρι γιλέκο.