Ούτε ο δολοφόνος της αδικοχαμένης 40χρονης απο το Μενίδι κατάφερε να ξεφύγει απο το Ειδικό όχημα Φυλής

Μισή ώρα απο την ανάληψη της υπηρεσίας τους χρειάστηκε στο ειδικό όχημα του Α.Τ. Φυλής αποτελούμενο απο έναν Αρχιφύλακα και έναν Υπαρχιφύλακα για να συλλάβει του εν διαστάση σύζυγο της αδικοχαμένης 40χρονης.

Ύστερα απο κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών οι ανωτέρω αστυνομικοί μετέβησαν στην οδο Πάρνηθος 28 στο Καματερό όπου είχαν πληροφορίες ότι κρύβεται ο δράστης.

Κατά την άφιξη τους στο σημείο ανευρέθηκε σε υπο ανεγερθήσα οικοδομή και κατά τον εσωτερικό έλεγχο αυτής στον 1ο όροφο του κτίσματος ανευρέθη ο 50χρονος φερόμενος ως δράστης ο οποίος βρέθηκε ξαπλωμένος στο έδαφος και τριγύρω να υπάρχουν αρκετά μπουκάλια μπύρας και άμεσα συνελήφθη.

Κατά τη σύλληψη του ο δράστης ήταν εμφανώς υπο την επήρεια μέθης, δεν προέβαλε καμία αντίσταση στους αστυνομικούς και φαινόταν αμετανόητος για τη πράξη του.

Άμεσα προσαχθηκε στο Α.Τ. Καματερού όπου ενημερώθηκε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών όπου παρέλαβε το δράστη για τη ΓΑΔΑ.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αστυνομικούς του Α.Τ. Φυλής όπως επίσης θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στον Διευθυντή Αστυνομίας Δυτικής Αττικής και της Διοίκησης του Α.Τ. Φυλής κάτω απο τις οδηγίες και εντολές αυτών έδρασαν οι προαναφερόμενοι αστυνομικοί.