Μενίδι – Αδερφός 40χρονης: «Την είχε απειλήσει με μαχαίρι όταν ήταν έγκυος και της είχε βάλει το κεφάλι μέσα σε χλωρίνη»

Ο αδερφός της 40χρονης που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (16/5) από τον 50χρονο πρώην σύζυγό της στο Μενίδι, ανέφερε πως ο δράστης είχε απειλήσει με μαχαίρι τη γυναίκα όταν ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί ενώ της είχε βάλει και το κεφάλι μέσα σε χλωρίνη.

Την παρακολουθούσε συνεχώς, ήταν βίαιος και ενώ οι καταγγελίες ήταν τρεις, υπήρχαν πάνω από 40 περιστατικά.

Την είχε απειλήσει πολλές φορές και με μαχαίρι και όταν ήταν έγκυος στο πρώτο παιδί, της είχε βάλει το κεφάλι της μέσα σε χλωρίνη. Απειλούσε συνέχεια ακόμα και τα παιδιά, έπινε πολύ και δεν ήξερε τι έκανε…», ανέφερε ο αδερφός της 40χρονης.

«Ζητάμε να αποδοθεί δικαιοσύνη και η αδερφή μου να είναι η τελευταία γυναίκα που δολοφονείται. Είχαν χωρίσει εδώ και ενάμισι χρόνο αλλά αυτός δεν σταμάτησε ποτέ να την παρακολουθεί και να την απειλεί.

Ήταν αλκοολικός και νόμιζε ότι όλοι τον αδικούμε. Εμείς ήμασταν κάθε εβδομάδα στην αστυνομία, τον κρατούσαν τη μια ημέρα και μετά τον άφηναν ελεύθερο. Αυτό γινόταν συνέχεια . Μας είχε απειλούσε κι εμάς…», είπε ο αδελφός της.

Ο ίδιος μίλησε και για την 40χρονη. «Η αδελφή μου ήταν μια κυρία που μεγάλωνε τα παιδιά της με αξιοπρέπεια και παρά τα βάσανά της ήταν πάντα με ένα χαμόγελο», ανέφερε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, ο δράστης μετά τη δολοφονία εθεάθη να κάνει βόλτες στην περιοχή και να παρακολουθεί τις κινήσεις των αστυνομικών και του ΕΚΑΒ χωρίς να γνωρίζουν ότι πρόκειται για τον δολοφόνο της 40χρονης μητέρας δύο παιδιών.