Ξεφτιλίζεται η ΕΛ.ΑΣ. με τα τσαλίμια μερικών γνώριμων συνδικαλιστών – Χαμός στο twitter μετά τις αποκαλύψεις

Οι αποκαλύψεις της εκπομπής “Ανοιχτές Υποθέσεις” με τον Πέτρο Κουσουλό άνοιξαν τους ασκούς του Αιόλου προκαλώντας πονοκέφαλο στην Κανελλοπούλου

Στο πάνελ της εκπομπής, έκανε το λάθος να βρεθεί η δικηγόρος κα Βαρελά (μας έχει μοιράσει τέσσερις μηνύσεις) που τα έβαλε ακόμα και με τον κάμεραμαν -εκτός όλων των άλλων-. Γενικά, είχε μια νευρικότητα και ένα αφήγημα, που δεν άφησε αδιάφορους τους τηλεθεατές, που έκαναν “πάρτι” στο “Χ” με όσα έγραψαν.

Η κα Βαρελά, είναι η δικηγόρος του ΣΕΦΕΕΑ, του συνδικαλιστικού οργάνου των Ειδικών Φρουρών της Ελληνικής Αστυνομίας, που λυμαίνονται για περισσότερα από 20 χρόνια δυο άτομα. Ο κος Ντούμας ως πρόεδρος και ο κος Μαυροειδάκος ως γενικός γραμματέας.

Στο στόχαστρο της εκπομπής, μετά από έρευνα της δημοσιογραφικής ομάδας του Πέτρου Κουσουλού, βρέθηκε η υπηρεσιακή μοτοσυκλέτα του κου Μαυροειδάκου, την οποία έχει για να μετακινείται ιδιωτικά, πληρώνοντας οι Έλληνες φορολογούμενοι τα καύσιμα και τις φθορές της, η νοθεία στις εκλογές του ΣΕΦΕΕΑ το 2021, οι 365 μέρες υπερεργασιας Ντούμα και Μαυροειδάκου χωρίς μισό ρεπό, την ώρα που απολαμβάνουν 30 μέρες συνδικαλιστικής άδειας (!), καθώς και τα ταμεία του Σωματείου που έχουν μια οικονομική τρύπα, μεγαλύτερη και από αυτή του όζοντος.

Στην εκπομπή βρέθηκε ο ειδικός φρουρός Γιώργος Γρηγοριάδης, ο οποίος βρίσκεται σε διαθεσιμότητα παρανόμως, ενώ σημαντικές παρεμβάσεις έκανε και ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος δέχθηκε ανήθικη επίθεση από τη δικηγόρο της ΣΕΦΕΕΑ με τις “στενές σχέσεις” με τον Μαυροειδάκο, κα Βαρελά.

Το πάρτι στο “Χ” ξεκίνησε από πολύ νωρίς, με την εμφάνιση της δικηγόρου στο πάνελ της εκπομπής. Δείτε κάποια από αυτά που γράφτηκαν:

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει, να δείτε ολόκληρη την εκπομπή εδώ: