Δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους: Η επιστολή της μητέρας της 28χρονης στον 39χρονο δράστη

Η μητέρα της 28χρονης Κυριακής Γρίβα που δολοφονήθηκε από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων, έγραψε σε ένα χαρτί όλα όσα ήθελε να του πει, μετά τον ισχυρισμό του στον εισαγγελικό ψυχιατρικό πραγματογνώμονα ότι δεν θυμάται τίποτα από τον φόνο που διέπραξε.

Στην επιστολή, μεταξύ άλλων, η μητέρα αναφέρει: «Θέλω να πείτε στον δολοφόνο, στον γυναικοκτόνο, στον Θανάση, επειδή είπε ότι δεν θυμάται τίποτα, να του δείξετε τα βίντεο. Τα ίδια βίντεο που βλέπω και εγώ, και όλη η Ελλάδα, και στο εξωτερικό. Θέλω να του πείτε, να έρθει να ρωτήσει εμένα, που κάθε φορά που τα βλέπω, φωνάζω στο νινί μου ”τρέχα”, λες και κάτι θα αλλάξει».

«Αν πάλι δεν θυμηθεί, δώστε του να ακούσει το ηχητικό που το κοριτσάκι μου λέει ”χάνομαι” και κραυγάζει. Να ακούσει αυτή την κραυγή, που όποιος το είδε και το άκουσε, δεν θα το ξεχάσει ποτέ. Πόσο μάλλον εγώ που βλέπω να σφάζει το παιδί μου από 5 διαφορετικές γωνίες», συνεχίζει να αναφέρει στην επιστολή.

Σε άσχημη κατάσταση και ο πατέρας του θύματος

Στο μεταξύ, σε άσχημη κατάσταση και ο πατέρας του θύματος. Ο Θανάσης Γρίβας δήλωσε χαρακτηριστικά πως δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη τι έχει συμβεί ενώ σε ερώτηση για το τι θα της έλεγε, απάντησε: «Ότι την αγαπώ, και να μου μιλήσει. Όμως θα μου έλεγε ”όλα καλά, μπαμπά” για να μην με ανησυχήσει. Μην αφήσετε την υπόθεση να ξεχαστεί».

Οι γονείς και οι φίλοι της 28χρονης ζητούν να τιμωρηθούν όχι μόνο οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο τμήμα την ώρα του φόνου, αλλά και οι ανώτεροι αξιωματικοί που τους ανέθεσαν καθήκοντα την ημέρα της τραγικής δολοφονίας.