Μύκονος: Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ Πακιστανών – Ένας νεκρός

Στο «φως» της δημοσιότητας ήρθε ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη συμπλοκή που σημειώθηκε μεταξύ Πακιστανών έξω από συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων, στα οποία διαμένουν αλλοδαποί που εργάζονται σε γνωστές επιχειρήσεις εστίασης της Μυκόνου.

Υπενθυμίζεται ότι από τη συμπλοκή έπεσε νεκρός ένας Πακιστανός μετανάστης.

Οι τρεις άνδρες λογομάχησαν χωρίς όμως να συμβεί κάτι παραπάνω εκείνη στιγμή.

Την Παρασκευή όμως ο Πακιστανός επέστρεψε στο συγκρότημα με τα ενοικιαζόμενα δωμάτια μαζί με 15 ομοεθνείς του αναζητώντας τους δυο Ινδούς, οι οποίοι όμως έλειπαν από το δωμάτιό τους.

«Οι 15 Πακιστανοί ήταν σε κατάσταση μέθης κι εγώ προσπάθησα να τους απομακρύνω» αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος εργάζεται στα εν λόγω ενοικιαζόμενα δωμάτια.

«Ενώ λοιπόν προσπαθούσα να τους ηρεμήσω, εκείνοι άρχισαν να πετάνε πέτρες και να βρίζουν με αποτέλεσμα να βγουν από τα δωμάτια τους και οι υπόλοιποι διαμένοντες, όλοι τους Πακιστανοί, στο σύνολο περίπου 70-80 άτομα» προσθέτει.

Και συνεχίζει: «Τότε συνέχισα να προσπαθώ να τους ηρεμήσω και να τους διώξω όμως οι 15 Πακιστανοί που είχαν έρθει για να βρουν τους δυο Ινδούς αγρίεψαν περισσότερο και άρχισαν να επιτίθενται κατά των ομοεθνών τους που έμεναν στα καταλύματα.

Ένας εκ των 15 Πακιστανών έβγαλε μαχαίρι και προσπάθησε να μαχαιρώσει έναν άλλο Πακιστανό με τον οποίο ήρθαν σε διένεξη όταν ο τελευταίος προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει και να τον αφοπλίσει. Ακολούθησε πάλη και κάποια στιγμή ο αμυνόμενος πήρε το μαχαίρι από τον επιτιθέμενο και του το κάρφωσε κοντά στην καρδιά με αποτέλεσμα να σωριαστεί αιμόφυρτος στο έδαφος».

Αμέσως, δύο άλλοι Πακιστανοί από την παρέα των 15 έβαλαν τον τραυματία σε ένα μηχανάκι και τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας. Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος του.