Σοκ στην Πέλλα: 14χρονος κατήγγειλε ότι του έσβησαν τσιγάρο στο πρόσωπο – Συνελήφθη ένας 15χρονος

Ένας 14χρονος μαθητής Γυμνασίου στο Δήμο Σκύδρας στην Πέλλα, κατήγγειλε ότι ένας 15χρονος, του έσβησε αναμμένο τσιγάρο στο πρόσωπό του.

Σύμφωνα με την καταγγελία του μαθητή, ο οποίος πέρασε την πόρτα του Αστυνομικού Τμήματος μαζί με τη μητέρα του, όλα έγιναν στις 9 Απριλίου στη στάση που βρίσκεται πλησίον του σχολείου του.

Ένας 15χρονος από το ίδιο σχολείο, τον πλησίασε και έσβησε αναμμένο τσιγάρο στο πρόσωπό του με αποτέλεσμα να του προκαλέσει έγκαυμα.

Μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 15χρονο και στους γονείς του, που κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων, ενώ αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι και η δικογραφία διαβιβάστηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ανήλικος καταγγέλλει ότι πέφτει θύμα του 15χρονου, καθώς μία παρέα πέντε παιδιών φαίνεται ότι έχει γίνει ο φόβος για αρκετούς μαθητές του σχολείου.

Ο 14χρονος κατήγγειλε ότι τους τελευταίους μήνες δέχεται άγριο bullying απο την συγκεκριμένη ομάδα ανηλίκων, ενώ «πρωταγωνιστής» είναι ο 15χρονος που του έσβησε τσιγάρο στο πρόσωπο. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ανήλικο, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που γίνεται τέτοια ενέργεια εις βάρος του και λίγο καιρό νωρίτερα ο 15χρονος του είχε επιτεθεί ξανά.