Κέρκυρα: 35χρονη τουρίστρια από την Αυστραλία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού

Μια 35χρονη τουρίστρια από την Αυστραλία που κάνει τις διακοπές της στην Κέρκυρα, κατήγγειλε στις Αρχές, πως στις 20:00 το βράδυ της Τρίτης (23/4), έπεσε θύμα επίθεσης και βιασμού από έναν άγνωστο άνδρα.

Όπως κατήγγειλε η γυναίκα, ενώ βρισκόταν σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από το κατάλυμα που μένει, άγνωστος της επιτέθηκε καταφέρνοντας της χτύπημα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της και στη συνέχεια την έσυρε σε παρακείμενο σημείο.

Όπως αναφέρει η παθούσα, όταν ανέκτησε τις αισθήσεις της διαπίστωσε ότι έφερε μώλωπα στη δεξιά πλευρά της λεκάνης της και αιμορραγία από την περιοχή του κόλπου, καταγγέλλοντας τον βιασμό της στους γιατρούς του Γ.Ν. Κέρκυρας και στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα.

Η 35χρονη από την Αυστραλία, που βρίσκεται σε διακοπές στην Κέρκυρα από τις 13 Απριλίου, όπως προκύπτει από την ένορκη εξέταση της ιατρού χειρουργού της χειρουργικής κλινικής, δεν επιθυμούσε την ιατροδικαστική εξέταση της, δεν συνεργάστηκε με τους ιατρούς του Γ.Ν. Κέρκυρας κατά την εξέτασή της και δεν παρείχε περιγραφή του άγνωστου δράστη χωρίς να υποδείξει μάρτυρες.