Γιώργος Λυγγερίδης: «Το παιδί δεν γυρίζει πίσω αλλά νιώθουμε κάποια δικαίωση» λέει η ξαδέρφη του

Η ξαδέρφη του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη μιλώντας μετά τις συλλήψεις ατόμων για τη δολοφονία του έξω από το γήπεδο στου Ρέντη δήλωσε ότι «το παιδί δεν γυρίζει πίσω. Νιώθουμε κάποια δικαίωση».

«Αυτοί οι εγκληματίες δεν θα έμεναν μόνο στον ξάδερφό μου, θα γινόταν ξανά και ξανά. Θα πρέπει να τιμωρηθούν να σταματήσει η βία στα γήπεδα» πρόσθεσε η Κατερίνα Λυγγερίδου.

«Αλίμονο αν φοβόμαστε να πάμε στο γήπεδο ή να φορέσουμε τη φανέλα της ομάδας μας. Οι αστυνομικοί δεν θα έπρεπε να είναι στα γήπεδα γιατί είναι χώρος ψυχαγωγίας. Δεν θα πρέπει να φοβάται να πάει στο γήπεδο η μητέρα ή ο πατέρας με το παιδί του. Τα γήπεδα είναι χώρος ψυχαγωγίας και όχι ένας χώρος που χύνεται αίμα και καταστρέφονται περιουσίες» συμπλήρωσε.

Η ίδια επανέλαβε ότι όσοι εμπλέκονται «θα πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά» διατυπώνοντας το μπράβο της στην αστυνομία «που προχώρησε σε συλλήψεις».

«Είμαι συγκινημένη. Και η μια που έχασε το παιδί της είναι μάνα, και η άλλη που το παιδί της είναι δολοφόνος, δεν ξέρω τι να πω» κατέληξε η ξαδέρφη του αδικοχαμένου αστυνομικού Λυγγερίδη.