Γιώργος Γρηγοριάδης: Τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια

Με ανάρτηση – βόμβα, ο Γιώργος Γρηγοριάδης, ο αστυνομικός που βγήκε σε διαθεσιμότητα για τον πιο κουφό λόγο ever, βάζει τα πράγματα στη θέση τους με αφορμή τις ραγδαίες εξελίξεις με τον πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Τώρα που ο συνάδελφος μας αναπαύεται στην πατρογονική του γη, μπορώ να αναφερθώ με σεβασμό και ευθύνη και σε μια άλλη πτυχή της τραγωδίας αυτής που με αφορά και προσωπικά.

18-12-2022 μετά από περιστατικό με πυροβολισμούς στην Νέα Σμύρνη που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο δυο ανθρώπων, ο τότε υπουργός κ. Θεοδωρικάκος είχε βγει στα ΜΜΕ και είχε κάνει δηλώσεις ότι όφειλε να ήταν στο σημείο η ομάδα ΔΙΑΣ, επιρρίπτοντας ευθύνες στους αστυνομικούς.

Μάλιστα είχε ισχυριστεί ότι, είχε ζητήσει να επιστρέψουν από διάφορες άλλες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. στις οποίες είχαν αποσπασθεί 150 αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, πίσω στην ομάδα ΔΙΑΣ.

Στο πλαίσιο των ανωτέρω δηλώσεων του υπουργού, δημοσιοποίησα βίντεο στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης TIK TOK, με το οποίο αναδείκνυα την αντίθεση μεταξύ των λεγόμενων του και σε όσα μου είχαν καταγγελθεί υπό την συνδικαλιστική μου ιδιότητα, για τους αστυνομικούς που υπηρετούσαν στην φρούρηση του.

ΦΥΣΙΚΑ, το αποτέλεσμα αυτής της δημοσιοποίησης ήταν να διαταχθεί και νέα (έχω χάσει πλέον το μέτρημα) ΕΔΕ εναντίον μου με βάση το εδάφιο του πειθαρχικού δικαίου της ΕΛ.ΑΣ. περί «εκ προθέσεως ψεύδη αναφορά και δήλωση» από μέρους μου εναντίον του κυρίου Υπουργού, η οποία ακόμα δεν έχει τελεσφορήσει.

Μετά τον τραγικό χαμό του συναδέλφου μας στον Πειραιά, ο ίδιος ο υπουργός βγήκε δημόσια και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει, καθώς και σε τηλεοπτικές εκπομπές, να παραδεχθεί (άθελα του προφανώς) ότι αυτά για τα οποία τον κατήγγειλα δημόσια και για τα οποία για πολλοστή φορά διώκομαι με ΕΔΕ οτι ήταν «ψεύδη», ήταν 100% ΑΛΗΘΗ!

Χώρια ότι, ενώ μας «συμπαραστέκεται» ο πρώην υπουργός μας, στην δυσχερή οικονομική κατάσταση των αστυνομικών που οδήγησε και τον συγχωρεμένο συνάδελφο μας στην αναζήτηση 2ης εργασίας – άλλο που επί τα δυο χρόνια της υπουργίας του, δεν είδαμε καμία πρωτοβουλία για αύξηση του εισοδήματος των αστυνομικών, και ιδίως της ΔΙΑΣ {ΚΑΙ ΟΧΙ, ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΕΠΙΤΥΧΙΑ», ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΗΤΑΝ} – και τον «ευχαριστούμε» για αυτό, καλό θα ήταν να απαντήσει τι απ όλα είναι η αλήθεια;!

Είχε και αυτός με την σειρά του αποδυναμώσει την ομάδα ΔΙΑΣ, αποσπώντας στην φύλαξη του, τους νέους ΕΦ που είχαν προσληφθεί μόλις έναν χρόνο πριν την υπουργοποίηση του, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για την στελέχωση την εν λόγω υπηρεσίας, ή τελικά καλώς και ορθώς διώκομαι ως ψεύτης και συκοφάντης με την ΕΔΕ εις βάρος μου!!!;;;;