Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Τα πρώτα λόγια της οδηγού που παρέσυρε τον 17χρονο ποδηλάτη – «Δεν είδα από πού ήρθε»

Η οδηγός που το βράδυ της Τετάρτης, παρέσυρε με το αυτοκίνητό της και τραυμάτισε σοβαρά έναν 17χρονο ποδηλάτη στη Θεσσαλονίκη, εμφανίζεται σοκαρισμένη και δηλώνει πως «δεν είδα από πού ήρθε».

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ, στη συμβολή των οδών Παπαναστασίου και Γ.Αγγέλου.

Ο 17χρονος ποδηλάτης φαίνεται πως εκείνη την ώρα διέσχιζε τον δρόμο και, υπό άγνωστες συνθήκες, κατέληξε στις ρόδες του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο ανήλικος μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο και μέχρι στιγμής η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη από του γιατρούς, αλλά σταθερή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οδηγός υποστηρίζει ότι δεν κατάλαβε πώς ακριβώς έγινε το τροχαίο και ότι η ίδια κινούνταν στην οδό Παπαναστασίου και έστριψε στην Γιάννη Αγγέλου.

«Δεν είδα από πού ήρθε ο ποδηλάτης. “Κοκάλωσα” στην μέση της διάβασης και ξαφνικά τον είδα στο έδαφος», ανέφερε.

Την ίδια ώρα, μάρτυρας του σοβαρού τροχαίου περιγράφει τις πρώτες στιγμές που ακολούθησαν, όταν ο 17χρονος βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου.

«Ακούσαμε φωνές και μόλις βγήκα, είδα το αυτοκίνητο που ήταν στην στροφή και κάτω από τις ρόδες ήταν το παιδί. Η γειτόνισσα είπε ότι φαίνονταν μόνο τα πόδια του. Ήρθαν περιπολικά και τρία ασθενοφόρα και η πυροσβεστική σήκωσε το αυτοκίνητο για να βγάλουν το παιδί. Όταν σήκωσαν το παιδί κούνησε το χέρι του και κάποιος φώναξε “αναπνέει”. Από ότι λέγανε μετά πρέπει να τον πάτησε δύο φορές», ανέφερε μάρτυρας.

Σύμφωνα με την κάτοικο της περιοχής, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που σημειώνεται τροχαίο στη συγκεκριμένη διάβαση καθώς οδηγοί, παρά το απαγορευτικό, εξακολουθούν να στρίβουν παράνομα από τον κεντρικό δρόμο προς την κάθετη οδό.