Νέο επεισόδιο βίας μεταξύ ανηλίκων: 7χρονος στην Πάτρα «σκηνοθέτησε» τον ξυλοδαρμό 8χρονου και ανέβασε το βίντεο στο TikTok

Σοκ προκαλεί το νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων, καθώς ένας 7χρονος στην Πάτρα «σκηνοθέτησε» τον ξυλοδαρμό ενός 8χρονου για να δημοσιεύσει το βίντεο στο TikTok και να προσελκύσει followers και views.

Σύμφωνα με τηλεοπτική εκπομπή, ο 7χρονος διατηρεί λογαριασμό στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα, κατά το περιστατικό φώναξε άλλο παιδί, προκειμένου να κρατάει το κινητό και να βιντεοσκοπήσει την αποτρόπαιη πράξη.

Η μητέρα του 8χρονου είδε το βίντεο με τον ξυλοδαρμού του παιδιού και απευθύνθηκε στον πατέρα του 7χρονου. Ο άνδρας ζήτησε συγγνώμη, όμως η μητέρα του 8χρονου συνεχίζει να αντιδρά.

Ο θείος του αγοριού που ξυλοκοπήθηκε μίλησε στην εφημερίδα «Γνώμη»:

«Θεωρώ πως πρέπει να ακουστεί κάτι τέτοιο για να πάρουν το μήνυμα τους κάποιοι που φαίνεται πως δεν ασχολούνται όπως πρέπει, έστω και αν είναι γονείς. Ο ανιψιός μου είχε μαυρισμένο και πρησμένο μάτι. Πρόκειται για οικογένεια που την ξέρουμε και δεν είναι Ρομά, γιατί πολλοί μπορούν να πουν διάφορα».

Ο πατέρας του 7χρονου επικαλέστηκε διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει το παιδί, τονίζοντας μάλιστα πως κάνει και μαθήματα σπίτι, ενώ φέρεται να τιμώρησε τον γιο του.

Η μητέρα του 8χρονου πάντως σκέπτεται να υποβάλει μήνυση. Μάλιστα, όπως είπε, θα πρέπει η αστυνομία να παρέμβει και να κάνει συστάσεις. Φοβάται πως μετά από όλα αυτά πιθανόν να υπάρξει και δεύτερο επεισόδιο στη γειτονιά.

Στην Πάτρα έχουν αναρτηθεί στο παρελθόν βίντεο με ξυλοδαρμούς ανηλίκων αλλά σε πιο μεγάλη ηλικία, 13, 14 ή και 15 ετών.