Στη φάκα της ΕΛ.ΑΣ. 2 άτομα για διακίνηση ναρκωτικών στις Αχαρνές 

Στη φάκα της ΕΛ.ΑΣ. 2 άτομα για διακίνηση ναρκωτικών στις Αχαρνές. 

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μεσημβρινές ώρες της 11-4-2024 στην περιοχή των Αχαρνών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, -2- άτομα (ημεδαπός και αλλοδαπή), ηλικίας 39 και 22 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Επιπλέον συνελήφθη και 39χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας, για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών  ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση ατόμων που δραστηριοποιούνταν στην διακίνηση ναρκωτικών ουσιών εντός οικισμού στην περιοχή των Αχαρνών, εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δραστηριότητα.

Ειδικότερα ο 39χρονος κατελήφθη να κατέχει αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα βραστή κοκαΐνη, την οποία είχε προμηθευτεί λίγο νωρίτερα από τον 22χρονο κατηγορούμενο.

Στη συνέχεια, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τους ανωτέρω αστυνομικούς στην οικία των κατηγορουμένων σε οικισμό των Αχαρνών βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν:

  • -137,5- γραμμ. ηρωΐνης,
  • -0,5- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης,
  • το χρηματικό ποσό των -120- ευρώ,
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
  • κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.