Το Policenews επιβεβαιώνεται για το σκάνδαλο στην Σχολή Αμυγδαλέζας με την αρωγή “γνώριμης” αξιωματικού

Σε εξέλιξη είναι δική μας έρευνα για τα έργα και τις ημέρες αξιωματικού της Αμυγδαλέζας που θα κάνουν θόρυβο

Το Policenews, στις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου, είχε προχωρήσει σε μια αποκάλυψη που συζητήθηκε, τόσο μεταξύ των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και από εκατοντάδες πολίτες που διάβασαν το άρθρο.

Αστυνομικός που είχε πέσει θύμα bulling και stocking από δόκιμη της Σχολής Αξιωματικών Αμυγδαλέζας, ξέσπασε μετά και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Το μόνο λάθος που έκανε, ήταν να μην ενδώσει σε όλα τα ερωτικά καλέσματα που του έκανε. Και αυτό, το πλήρωσε με την υγεία του, με ΕΔΕ και με “στέρηση” βαθμού. Γιατί; Επειδή τον κατήγγειλε ψευδώς ότι της άσκησε βια, πράγμα το οποίο μετά άλλαξε, αλλά η ρετσινιά έμεινε.

Ο αστυνομικός, τόλμησε να μιλήσει στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη το μεσημέρι της Πέμπτης 11/4 και να αποκαλύψει τον γολγοθά που ζει τα τελευταία δυο χρόνια, προκαλώντας “σεισμό” τόσο στην Ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. όσο και στους πολίτες, που έκπληκτοι, διαπίστωσαν πως σεξουαλική παρενόχληση γίνεται ακόμα και από γυναίκες προς άντρες.

Θυμηθείτε τι είχαμε γράψει προ μηνών στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ εδώ: Σκάνδαλο στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας – Κακοποίηση, φόβος και συγκαλύψεις και δείτε τι αποκάλυψε σήμερα: