Μητροκτονία στην Ηλιούπολη: Σκότωσε την μάνα του και αυτοκτόνησε μέρες μετά ή κάτι άλλο;

Μητροκτονία στην Ηλιούπολη: Φρίκη δίχως τέλος από τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα μετά την αποκάλυψη των δυο πτωμάτων το βράδυ της Τετάρτης 11/4

Ο 36χρονος σύμφωνα με τις ενδείξεις, σκότωσε με την καραμπίνα τη μητέρα του, πράξη που έγινε τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν και κατόπιν αυτοκτόνησε. Το φρικτό στην υπόθεση, είναι ότι ο μητροκτόνος είχε νεκρή μέσα στο διαμέρισμα της οδού Θερμοπυλών στην Ηλιούπολη την 63χρονη για τουλάχιστον μια εβδομαδα.

Η δυσοσμία αναστάτωσε τους γείτονες 

Το τραγικό συμβάν έγινε αντιληπτό από την έντονη δυσοσμία που έβγαινε από το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου στην Ηλιούπολη, ενώ μητέρα και γιος είχαν να δώσουν σημεία ζωής από την περασμένη Πέμπτη.

Συγγενείς κάλεσαν το βράδυ της Τετάρτης (10/4) την Άμεση Δράση που έσπευσε στο διαμέρισμα με κλειδαρά καθώς η κεντρική πόρτα ήταν διπλοκλειδωμένη. Ωστόσο, μπήκαν από τη πίσω πόρτα της κουζίνας που ήταν ανοικτή, ενώ το σπίτι έφερε ίχνη αναστάτωσης.

Προβληματίζει την ΕΛ.ΑΣ. ότι η καραμπίνα βρέθηκε σε άλλο δωμάτιο

Η μητέρα φέρεται να βρέθηκε νεκρή σε μια καρέκλα, ο γιος μπρούμητα στο κρεβάτι σε μια λίμνη αίματος σε άλλο δωμάτιο και σύμφωνα με πληροφορίες η καραμπίνα φέρεται να βρέθηκε σε διαφορετικό τρίτο δωμάτιο.

Ο πατέρας είχε αυτοκτονήσει

Ο πατέρας της οικογένειας είχε βάλει τέλος στη ζωή του πριν από μερικά χρόνια, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι μητέρα και γιος είχαν συχνά έντονους καβγάδες. Η δε 63χρονη εργαζόταν ως τηλεφωνήτρια και ο γιος της ήταν υπάλληλος.

Μητροκτονία ή εγκληματική ενέργεια απο τρίτο πρόσωπο;

Οι Αρχές εξετάζουν δύο πιθανά σενάρια. Το ένα είναι ότι ο 36χρονος να σκότωσε τη μητέρα του και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε και το δεύτερο ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια τρίτου προσώπου.

Η δεύτερη εκδοχή ενισχύεται από το γεγονός ότι η καραμπίνα βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο από εκείνο που κείτονταν οι δύο νεκροί. Επίσης, το διαμέρισμα είχε ίχνη αναστάτωσης και η πόρτα της κουζίνας ήταν ανοικτή, οπότε οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. δεν αποκλείουν το σενάριο ο δράστης του εγκλήματος να είναι τρίτο πρόσωπο.

Απαντήσεις αναμένεται ίσως να δώσει η εξέταση της καραμπίνας που βρέθηκε εντός του διαμερίσματος, ενώ υπάρχουν και πολύ σημαντικές μαρτυρίες. Κάτοικος της περιοχής που μένει απέναντι τόνισε ότι είχε δει έναν μυστηριώδη άνδρα με μαύρα, ο οποίος κινούταν ύποπτα και περίεργα και παρακολουθούσε το σπίτι.

Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.