1 από τους 107 + 4 υπό απόταξη αστυνομικούς μιλάει: “ΕΔΕ σημαίνει… Εγώ Δεν Ευθύνομαι”

Ο Αστυφύλακας σε διαθεσιμότητα Γιώργος Γρηγοριαδης, αναλύει σε βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , το πως έχουν «εκφυλιστεί» η φύση και η ουσία των πειθαρχικών ελέγχων και των ΕΔΕ στην ΕΛ.ΑΣ.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός που αναφέρει σε ένα σημείο στο βίντεο, ότι αυτός που με σύλληψη του συνέβαλε στην αποκάλυψη του κυκλώματος πλαστογραφίας από επίορκους αστυνομικούς στην ΕΛ.ΑΣ. είναι σε διαθεσιμότητα, ενώ αστυνομικοί που εμπλέκονται σε εκείνο το κύκλωμα είναι ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ!

Ο μόνος τρόπος που μπορούμε να περιγράψουμε αυτά περιστατικά που αναφέρει είναι μόνο σαν… Άκρως ελληνικά και άκρως χαρακτηριστικά της καθημερινής παλαβής πραγματικότητας του Ελληνικού Δημοσίου!

@giogrigoriadis ΕΔΕσημαίνει…. #ellinikotiktok #astynomia #elas #ede #tmhma #agioianargiroi #peripoliko #taxi #fyp #fypシ #fypシ゚viral #fypage #fy #ellada #greece #tiktok #tik_tok #tiktokgreece #φοργιου #τικτοκ_ελλαδα #ελλαδα #ελληνικοτικτοκ #ΕΛΑΣ #αστυνομια #μπεςφοργιου #φοργιουπειτζ #φοργιου #μπεςφοργιουγαμω #ΕΔΕ #δημοσιο #αγιοιαναργυροικαματερο #δημοσιοιυπαλληλοι ♬ πρωτότυπος ήχος – Georgios Grigoriadis