Θεσσαλονίκη: Στη φάκα της ΕΛ.ΑΣ. άνδρας που έκρυβε σπίτι του κοκαΐνη και κάνναβη

Ένας Έλληνας εντοπίστηκε και συνελήφθη στο σπίτι του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, μετά από πληροφορίες που έφτασαν στην ΕΛ.ΑΣ για διακίνηση ναρκωτικών.

Κατά την διάρκεια της έρευνας που έγινε στην κατοικία του, βρέθηκαν εννέα συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 56,68 γραμμαρίων, μία συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή “σοκολάτας” βάρους 3,05 γραμμαρίων και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, η μοτοσικλέτα του με την οποία έκανε την διανομή των ναρκωτικών και μετρητά ύψους 2.900 ευρώ από τα παράνομα έσοδά του.

Ο δράστης συνελήφθη και με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Γυναίκα συνελήφθη με “φιξάκια” ναρκωτικών

Κάθε άλλο παρά… γλυκές ήταν οι “μπουκιές σοκολάτας” που είχε πάνω της μια Ελληνίδα, η οποία υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Ηράκλειο, το βράδυ του Σαββάτου.

Στην κατοχή της βρέθηκαν 11 “φιξάκια” με μικροποσότητες ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή “σοκολάτας” που διέθετε προς πώληση κι έτσι συνελήφθη και προσήχθη για προανάκριση στην Δίωξη Ναρκωτικών, απ’ όπου παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενη για διακίνηση ναρκωτικών.