Πάτρα: Τι είπε αυτόπτης μάρτυρας για τη γυναίκα που πήδηξε από το παράθυρο για να σωθεί από τον σύζυγό της

Άναυδη έμεινε η ελληνική κοινωνία με το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Πάτρα, όταν ένας 42χρονος κατηγορήθηκε πως χτυπούσε τη 47χρονη σύντροφό του η οποία, όπως ανέφερε το flamis.gr, έβαλε τις φωνές και στη συνέχεια για να ξεφύγει, πήδηξε από το παράθυρο του ημιορόφου που διέμενε στο πεζοδρόμιο, χωρίς να φορά καν τα παπούτσια της.

Στο σημείο έφθασαν περιπολικά και οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον δράστη ο οποίος πρόλαβε και έφυγε. Συνελήφθη όμως λίγες ώρες αργότερα στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Αρχικά αφέθηκε ελεύθερος και στις 3 το απόγευμα ξαναπήγε στο σπίτι και άρχισε να της ζητάει χρήματα, που όπως είπε στη γυναίκα, είχε ξοδέψει στο σούπερ μάρκετ.

Επί τόπου έφθασαν πάλι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι τον συνέλαβαν, ενώ στο τμήμα πήγε και η γυναίκα για να καταθέσει.

Άνδρας ο οποίος είδε με τα μάτια του το πρωτοφανές περιστατικό μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και περιέγραψε λεπτομερώς τα όσα εκτυλίχθηκαν στη γειτονιά της Πάτρας το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

«Στις 04:30 το βράδυ ξεκίνησε ένας καβγάς ο οποίος έβαινε κλιμακούμενος με βωμολοχίες, με πτώσεις επίπλων και προφανώς βιαιοπραγίες γιατί και οι δύο είχαν εκδορές. Αυτό το πράγμα δεν σταματούσε, έπαιρνε συνεχώς παράταση κάτι που έδινε την πληροφορία ότι έπρεπε να ήσουν σε ετοιμότητα να βοηθήσεις σε περίπτωση που τα πράγματα ξεφεύγανε.

Έβαλα να τραβάει και η κάμερα για να έχουμε καταγεγραμμένο το περιστατικό. Ξαφνικά βλέπουμε να πέφτει από το μπαλκόνι ένα σακί που τελικά ήταν η τσάντα της κοπέλας και αμέσως μετά βλέπουμε να πέφτει η κοπέλα. Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Είχε ειδοποιηθεί από άλλους η Αστυνομία», είπε ο αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.