Ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντο: Δυο λεπτά πριν τον θάνατο της Κυριακής

Είναι η στιγμή της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων από τον πρώην σύντροφό της

Είναι η στιγμή που η 28χρονη έχει βγει μέσα από το αστυνομικό τμήμα, όπου είχε πάει να ζητήσει βοήθεια, γιατί φοβόταν για τη ζωή της… Σαν να το ήξερε, τη στιγμή που μιλούσε με το 100, ουρλιάζει από τον φόβο και αμέσως η γραμμή κόβεται…

Ο 39χρονος σκότωσε την Κυριακή με ένα μαχαίρι σεφ. Με το φονικό μαχαίρι πάνω του ο 39χρονος ακολούθησε την την Κυριακή την πρώην σύντροφό του με τον φίλο της, χωρίς να τον αντιληφθούν, στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Όταν βγήκε από το αστυνομικό τμήμα, της επιτέθηκε και τη σκότωσε ακριβώς έξω από τη σκοπιά του τμήματος, καταφέροντάς της πολλαπλές μαχαιριές στην πλάτη και στον λαιμό. Η Κυριακή είπε λίγα δευτερόλεπτα πριν στον αστυνομικό ότι είχε δει τον πρώην σύντροφό της, εκείνος τότε έτρεξε προς το μέρος της και τη μαχαίρωσε.

@tromaktiko #foryou #fyp #foyourpage #fypシ #fy #tromaktiko #kyriaki #gynaikoktonia #agioianargiroi ♬ πρωτότυπος ήχος – tromaktiko.gr

Αστυνομικός: Κυρία μου το περιπολικό δεν είναι ταξί…

Αυτή την απάντηση έδωσε, σύμφωνα με το MEGA, ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης, όταν εκείνη ζήτησε ένα περιπολικό για να τη μεταφέρει στο σπίτι της, επειδή φοβόταν τον πρώην σύντροφό της…

Η Κυριακή δέχεται μαχαιριές από τον πρώην σύντροφό της και κείτεται νεκρή έξω από το Τμήμα των Αγίων Αναργύρων…

Αύριο η τελευταία πράξη του δράματος

Την Πέμπτη (4/4) αναμένεται να πραγματοποιηθεί η κηδεία της 28χρονης Κυριακής την οποία δολοφόνησε τη Δευτέρα το βράδυ, μπροστά στο αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, ο 39χρονος άνδρας με τον οποίο είχε παλιότερα σχέση.

Πολλά είναι τα ερωτήματα για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν την υπόθεση οι αστυνομικοί. Βίντεο-ντοκουμέντο, λίγο πριν το έγκλημα, δείχνει τον δράστη να κινείται με το λευκό μηχανάκι του περιμετρικά του σπιτιού της γυναίκας και στη συνέχεια να φεύγει προς την αντίθετη κατεύθυνση, προς το Αστυνομικό Τμήμα.

Με βίαιο παρελθόν ο 39χρονος για σωματικές βλάβες, εξύβριση και κατοχή ναρκωτικών. «Θέλω να πάω σε ψυχιατρείο», ήταν τα πρώτα -και μοναδικά- λόγια που φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.