Δολοφονία – Άγιοι Ανάργυροι: Εμφανίστηκε με βαλίτσα πριν το φονικό ο δράστης

Δολοφονία – Άγιοι Ανάργυροι: Νέες αποκαλύψεις για τον δράστη της δολοφονίας στους Αγίους Αναργύρους

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Alpha, o 38χρονος είχε να εμφανιστεί στο σπίτι που έμενε άλλοτε με την Κυριακή, εδώ και ένα μήνα. Εμφανίστηκε χθες το απόγευμα με βιαστικές κινήσεις και κρατούσε μια βαλίτσα.

Επίσης όπως ανέφερε το ίδιο ρεπορτάζ το ενοικιαστήριο ήταν στο όνομα της κοπέλας, αλλά πριν από 3 μήνες ζήτησε αλλαγή ονόματος στο μισθωτήριο ο 38χρονος.

Για προσχεδιασμένη δολοφονία της 28χρονης από τον 39χρονο κάνουν λόγο άνθρωποι της ΕΛ.ΑΣ, σύμφωνα με τον ALPHA.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 39χρονος όταν συνελήφθη δεν είπε τίποτα στις Αρχές ενώ τα τραύματά του στον λαιμό του ήταν επιφανειακά. Μάλιστα όταν πήγε στο νοσοκομείο ανέφερε στους αστυνομικούς πως «έχω ψυχιατρικό παρελθόν».

Δολοφονία - Άγιοι Ανάργυροι: Εμφανίστηκε με βαλίτσα πριν το φονικό ο δράστης
Δολοφονία – Άγιοι Ανάργυροι: Εμφανίστηκε με βαλίτσα πριν το φονικό ο δράστης

Το Αστυνομικό Τμήμα είχε μέσα δυο αξιωματικούς μόνο όταν δολοφονήθηκε η 28χρονη

Μόλις δυο αξιωματικοί υπήρχαν στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων το βράδυ της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής από τον πρώην σύντροφό της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ALPHA τη στιγμή που η άτυχη γυναίκα βρέθηκε στο ΑΤ για να καταγγείλει τον 39χρονο, μέσα βρίσκονταν μόλις δυο αξιωματικοί. Την ίδια ώρα ένας σκοπός υπήρχε στο σημείο και μάλιστα μόλις 20 μέτρα από το σημείο όπου δολοφονήθηκε η Κυριακή.

Μάλιστα, ο σκοπός επενέβη αφότου ο δράστης αυτομαχαιρώθηκε και είχε πέσει στο έδαφος, κλωτσώντας μακριά το μαχαίρι.

Δολοφονία - Άγιοι Ανάργυροι: Εμφανίστηκε με βαλίτσα πριν το φονικό ο δράστης
Δολοφονία – Άγιοι Ανάργυροι: Εμφανίστηκε με βαλίτσα πριν το φονικό ο δράστης

Με 5 θανατηφόρες μαχαιριές έσφαξε την 28χρονη Κυριακή ο 39χρονος ψυχάκιας

Η 28χρονη άφησε την τελευταία της πνοή έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων, ενώ ο δράστης της είχε στήσει καρτέρι θανάτου έξω από το σπίτι της και μάλιστα την κυνηγούσε για 100 μέτρα, καθώς ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει

Μία μαχαιριά ήταν αρκετή για να σκοτώσει την 28χρονη στους Αγίους Αναργύρους, που έχασε τη ζωή της, καθώς σύμφωνα με τον ιατροδικαστή από τις πέντε μαχαιριές που δέχθηκε, οι τέσσερις ήταν θανατηφόρες.

Το έγκλημα που η αστυνομία άκουσε σε ζωντανή μετάδοση, καθώς τη στιγμή που άφηνε την τελευταία της πνοή, η κοπέλα μιλούσε με το 100 για να ζητήσει προστασία, έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Η νεαρή κοπέλα είχε σχέση με τον δολοφόνο της τα τελευταία 4 χρόνια, τον οποίο αποφάσισε να εγκαταλείψει καθώς είχε αρχίσει να βιώνει μία κόλαση δίπλα του, από την οποία προσπαθούσε να ξεφύγει εδώ και τέσσερις μήνες, οπότε και αποφάσισε να φύγει από το σπίτι που ζούσαν μαζί και να μείνει μόνη της.

«Με ενημέρωσαν σήμερα το πρωί, ξέραμε κάποια πράγματα, ήταν τεμπέλης και ζηλιάρης. Βλέπετε τα χάλια μας», λέει ο πατέρας του θύματος στο MEGA.

«Δεν πρέπει να έρθει και εδώ η θανατική ποινή; Πρέπει να έρθει και εδώ η θανατική ποινή. Της είχα πει ό,τι πρόβλημα έχει να με πάρει τηλέφωνο και να το αναλάβω εγώ, αλλά δεν το έκανε ποτέ», προσθέτει.

Η 28χρονη άφησε την τελευταία της πνοή έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων, ενώ ο δράστης της είχε στήσει καρτέρι θανάτου έξω από το σπίτι της και μάλιστα την κυνηγούσε για 100 μέτρα, καθώς ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε για την υπόθεση, το θύμα είχε κάνει μήνυση σε βάρος του συντρόφου της το 2020 για ξυλοδαρμό και βιασμό, την οποία όμως λίγο αργότερα απέσυρε. Πληροφορίες του MEGA αναφέρουν ότι είχαν αρραβωνιαστεί, ενώ ο χωρισμός τους ήταν η χαριστική βολή για τον 39χρονο που άρχισε να καταστρώνει το αρρωστημένο του χτύπημα μην μπορώντας να ξεπεράσει το γεγονός οτι η 28χρονη τον εγκατέλειψε.

Μετά την θανατηφόρα επίθεση στην 28χρονη, ο 39χρονος έστρεψε το μαχαίρι στον εαυτό του και μαχαιρώθηκε, ενώ νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Πέμπτη, με τους συγγενείς και τους στενούς φίλους της νεαρής γυναίκας που δολοφόνησε να ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά, που μοιάζει να μην έχει τέλος.

Η Κυριακή μιλούσε με το 100 τη στιγμή που δολοφονήθηκε – Φρικιαστικές αποκαλύψεις

Άγιοι Ανάργυροι: Ανθρωποκτονία, με θύμα μια 28χρονη και δράστη τον 39χρονο πρώην σύντροφό της, διαπράχθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας (1/4), λίγα μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής

Σύμφωνα με καταγγελία που μεταδόθηκε στην πρωινή εκπομπή του OPEN, η 28χρονη είχε ζητήσει από τους αστυνομικούς να τη μεταφέρουν στο σπίτι αλλά δεν υπήρχε περιπολικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ, η 28χρονη είχε πάει στο Αστυνομικό Τμήμα, συνοδευόμενη από έναν φίλο της, προκειμένου να καταγγείλει τον 39χρονο για επιθετική συμπεριφορά.

Όταν η κοπέλα και ο φίλος της έφυγαν από το κτήριο, 39χρονος δράστης εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά τους, επιτέθηκε στην 28χρονη κι άρχισε να τη μαχαιρώνει.

Η γυναίκα άρχισε να τρέχει ενώ ο φίλος της ούρλιαζε ζητώντας βοήθεια. Σε εκείνο το σημείο ο δράστης αυτομαχαιρώθηκε.

Η Κυριακή μιλούσε με το 100 τη στιγμή που δολοφονήθηκε - Φρικιαστικές αποκαλύψεις
Η Κυριακή μιλούσε με το 100 τη στιγμή που δολοφονήθηκε – Φρικιαστικές αποκαλύψεις

Άγιοι Ανάργυροι: Μιλούσε με το 100 το θύμα την ώρα που την μαχαίρωσε ο πρώην σύντροφός της

 

To ζευγάρι είχε χωρίσει από το 2020 και τότε η κοπέλα είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του πρώην συντρόφου της για βιαιοπραγία και βιασμό και είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα. Χθες επιστρέφοντας από διασκέδαση στο σπίτι της μαζί με έναν φίλο της φάνηκε πως είδε πρώην σύντροφό της να την περιμένει γι’ αυτό και πήγε στο αστυνομικό τμήμα.

Άγιοι Ανάργυροι – Καταγγελία: Είχε ζητήσει να τη μεταφέρουν στο σπίτι αλλά δεν υπήρχε περιπολικό - Διατάχτηκε ΕΔΕ
Άγιοι Ανάργυροι – Καταγγελία: Είχε ζητήσει να τη μεταφέρουν στο σπίτι αλλά δεν υπήρχε περιπολικό – Διατάχτηκε ΕΔΕ

Άγιοι Ανάργυροι – Καταγγελία: Είχε ζητήσει να τη μεταφέρουν στο σπίτι αλλά δεν υπήρχε περιπολικό – Διατάχτηκε ΕΔΕ

 

Σύμφωνα με πληροφορίες την ενημέρωσαν πως είτε πρέπει να καταθέσει μήνυση είτε να ενημερώσει το κέντρο της Άμεσης Δράσης για να επιληφθεί περιπολικό. Η κοπέλα ζήτησε να την πάνε σπίτι της γιατί φοβόταν. Βγαίνοντας έξω από το αστυνομικό τμήμα και φτάνοντας δίπλα στην σκοπιά μιλούσε στο τηλέφωνο με το 100.

Εκεί ο δράστης που την ακολούθησε, την είδε και της επιτέθηκε με το μαχαίρι τραυματίζοντάς τη θανάσιμα και μάλιστα στο κέντρο της Άμεσης Δράσης άκουσαν τις φωνές της άτυχης κοπέλας την ώρα που την μαχαίρωσε.

Δείτε εικόνες από το σημείο:

Το πτώμα της άτυχης κοπέλας μπροστά από το φυλάκιο του Αστυνομικού Τμήματος

Το λευκό σκούτερ του δράστη, παρκαρισμένο έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων


Αυτόπτης μάρτυρας της στυγερής δολοφονίας:

Η πλήρης ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

 

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει χαρακτηριστικά: «Εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη γυναίκα από αιχμηρό αντικείμενο στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Από το σημείο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο συνοδεία αστυνομικών σε νοσοκομείο ο φερόμενος δράστης της επίθεσης. Διενεργείται προανάκριση από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών».

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Διατάχθηκε ΕΔΕ

 

Διατάχθηκε ΕΔΕ για τα όσα έγιναν ή δεν έγιναν στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, το βράδυ της γυναικοκτονίας.

Καλλιακμάνης: «Δεν την αφήνεις να φύγει από το Α.Τ.»

 

«Πήγε με το μαχαίρι και την έσφαξε», είπε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Ν/Α Αττικής για το καρτέρι θανάτου στους Αγίους Αναργύρους όπου 39χρονος σκότωσε με μαχαίρι την πρώην σύντροφό του.

Ο κ. Καλλιακμάνης άφησε αιχμές για υποστελέχωση των αστυνομικών τμημάτων, κι όπως είπε «η διαδικασία γίνεται αυτεπαγγέλτως από την στιγμή που γίνεται η καταγγελία, αλλά αν δεν έχει ανθρώπους. Για αυτό λέμε να βγουν αστυνομικοί στο δρόμο».

https://exchange.glomex.com/video/v-d09f0ifmgrpl?integrationId=40599w1hloeas63h

Σύμφωνα με το MEGA εκείνη την ώρα ήταν στο Α.Τ. μόνο ένας αξιωματικός και μια κοπέλα αστυνομικός στο φυλάκιο. «Ένας αξιωματικός και ένας φρουρός, αυτό είναι», είπε για τα βράδια ο κ. Καλλικαμάνης. «Πολλά αστυνομικά τμήματα κλείνουν την νύχτα. Δεν θα πρέπει να υπάρχει περιπολικό; Θα πρέπει να ανταπεξέλθει η αστυνομία αμέσως, όχι να λέει δεν έχω κόσμο», τόνισε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

Μπαλάσκας: Ευθύνες στον αξιωματικό υπηρεσίας

 

Από την πλευρά του ο Σταύρος Μπαλάσκας, αστυνομικός αναλυτής, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε πως ο δράστης την ενοχλούσε 5 χρόνια μετά το χωρισμό τους. Σύμφωνα με τον ίδιο ο δράστης κρατούσε ένα μεγάλο μαχαίρι, γεγονός που καταδεικνύει πως και στο σπίτι της που είχε πάει στόχο είχε να την σκοτώσει.

«Το πρωτόκολλο λέει πως όταν δεν υπάρχει περιπολικό διαθέσιμο πρέπει να καλέσει ο αξιωματικός υπηρεσίας την Άμεση Δράση», είπε.

«Άγιοι Ανάργυροι ήταν, ένα φτωχούλι τμήμα», ανέφερε επίσης.