Άγιοι Ανάργυροι: Μεταφέρεται στο Δαφνί ο δολοφόνος της 28χρονης – Είχε συλληφθεί για σωματικές βλάβες και ναρκωτικά

Άγιοι Ανάργυροι: Μεταφέρεται στο Δαφνί ο δολοφόνος της 28χρονης – Είχε συλληφθεί για σωματικές βλάβες και ναρκωτικά

«Πλούσιο» παρελθόν σε παρανομίες έχει ο 39χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας της 28χρονης κοπέλας έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων ο οποίος θα μεταφερθεί στην ψυχιατρική κλινική στο Δαφνί.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε ψυχιατρικό ιστορικό αλλά και βεβαρημένο ποινικό μητρώο.

Ο δράστης της δολοφονίας και πρώην σύντροφος του κοριτσιού που της έστησε καρτέρι στο αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων και της έκοψε το νήμα της ζωής της με πέντε μαχαιριές, δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά παρά τις αρχικές πληροφορίες που ανέφεραν το αντίθετο.

Μάλιστα, σήμερα, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ο οποίος θα του ασκήσει διώξεις. Εκτός από την μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον του η 28χρονη κοπέλα το 2020 για βιασμό και ξυλοδαρμό την οποία τελικά απέσυρε, οι αστυνομικές και οι δικαστικές αρχές τον έχουν συναντήσει άλλες δύο φορές στο παρελθόν.

Η πρώτη από αυτές ήταν το 2019 όταν είχε κατηγορηθεί για σωματικές βλάβες κι αντίσταση κατά της αρχής, ενώ η δεύτερη όταν εντοπίστηκε από αστυνομικούς με μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Όσον αφορά τώρα την 22χρονη αξιωματικό υπηρεσίας που κλήθηκε να χειριστεί τις καταγγελίες της 28χρονης κοπέλας, αλλά και τους αστυνομικούς που επιλήφθηκαν της υπόθεσης, διατάχθηκε ΕΔΕ.