Γυναικοκτονία – Άγιοι Ανάργυροι: Με αυτό το σκούτερ πήγε στο σημείο της δολοφονίας ο δράστης

Γυναικοκτονία – Άγιοι Ανάργυροι: Αποφασισμένος να σκοτώσει ήταν ο 39χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας μπροστά στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων

Κανείς δεν πρόλαβε να αντιδράσει στη θέα του τεράστιου μαχαιριού που έβγαλε ο 39χρονος και έκοψε τον λαιμό της άτυχης 28χρονης κοπέλας με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο, δυο μέτρα από το φυλάκιο του Αστυνομικού Τμήματος.

Τραγική φιγούρα ο φίλος της κοπέλας που είδε μπροστά στα μάτια του τη δολοφονία

Ο φίλος της κοπέλας, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ στο Αστυνομικό Τμήμα και καταθέτει όσα έγιναν πριν την τραγική δολοφονία της 28χρονης. Προσπάθησε μάλιστα να αποτρέψει τον δράστη να την σκοτώσει.

Μέχρι αργά τα ξημερώματα της Τρίτης 2/4, ο νεαρός που συνόδευε την άτυχη κοπέλα, κατέθετε στο Τ.Α. Αγίων Αναργύρων όσα είδε τα μοιραία δευτερόλεπτα της τραγωδίας.

Ο δράστης πήγε αποφασισμένος να σκοτώσει

Πάρκαρε το λευκό σκούτερ μπροστά από το Αστυνομικό Τμήμα και στη θέα της πρώην συντρόφου όρμησε με μανία επάνω της καταφέρνοντάς της θανάσιμες μαχαιριές στο λαιμό και το κεφάλι. Η κοπέλα σκοτώθηκε ακαριαία από τα πλήγματα που δέχθηκε.

Κανείς δεν πρόλαβε να αντιδράσει 

Οι αστυνομικοί δεν πρόλαβαν να κάνουν τίποτα. Την μαχαίρωσε σε λίγα δευτερόλεπτα, κάθισε μπροστά της σε πεζούλι που βρίσκεται κάτω από το Αστυνομικό Τμήμα και αυτομαχαιρώθηκε στον λαιμό με το φόνικο μαχαίρι που λίγα δευτερόλεπτα πριν έριξε νεκρή την 28χρονη.

Άμεσα στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει βαριά τραυματισμένο τον 39χρονο δράστη και συνοδεία δυο περιπολικών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Οι πρώτες εικόνες και δηλώσεις από το σημείο από το Policenews.gr:

Το πτώμα της άτυχης κοπέλας μπροστά από το φυλάκιο του Αστυνομικού Τμήματος


Αυτόπτης μάρτυρας της στυγερής δολοφονίας: