Καρδίτσα: «Το ακέφαλο πτώμα της ηλικιωμένης ήταν πάνω στο κρεβάτι – Είμαστε σοκαρισμένοι» λέει ο πρόεδρος κοινότητας στην Αργιθέα

Ιατροδικαστής αναμένεται εντός της ημέρας να διαλευκάνει το μυστήριο με το ακέφαλο πτώμα ηλικιωμένης, που έχει αναστατώσει την Αργιθέα και την Καρδίτσα.

Για την ώρα οι Αρχές «κλείνουν» στο ενδεχόμενο η ηλικιωμένη να δέχτηκε επίθεση από άγριο ζώο, χωρίς όμως ακόμα να μπορούν να αποκλείσουν κανένα ενδεχόμενο.

Η σορός φαίνεται πως ανήκει στην ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος που έμενε μόνη. Όταν σταμάτησε να δίνει σημεία ζωής, συγγενείς της κινητοποιήθηκαν. Όπως λέει ο πρόεδρος της κοινότητας Καταφυλλίου, ο πρώτος που μπήκε στο σπίτι, ήταν ο γιος του.

«Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι από αυτό που έγινε. Δεν γνωρίζουμε ακόμα λεπτομέρειες. Θα το δει ο ιατροδικαστής. Ο γιος μου έφτασε πρώτα στο σπίτι της γυναίκας. Βρήκε την πόρτα του σπιτιού της ανοιχτή και την βρήκε πάνω στο κρεβάτι νεκρή.

Έφτασα αμέσως και εγώ με γιατρό. Εγώ μόλις έφτασα στην πόρτα έφυγα κιόλας γιατί δεν άντεξα από τη μυρωδιά. Η αδελφή της είχε μιλήσει μαζί της από την προηγούμενη μέρα αλλά την επόμενη δεν την έβρισκε, ανησύχησε, με πήρε τηλέφωνο και έστειλα τον γιο μου να δει» καταλήγει ο Ηλίας Κολοκοτρώνης, πρόεδρος κοινότητας Καταφυλλίου για την νεκρή 85χρονη από Αργιθέα.