Συνελήφθησαν δύο τσαντάκηδες στα Πατήσια – Χτύπησαν ηλικιωμένη και της άρπαξαν τα χρήματα 

Συνελήφθησαν δύο τσαντάκηδες στα Πατήσια – Χτύπησαν ηλικιωμένη και της άρπαξαν τα χρήματα

  1. Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, βραδινές ώρες της 19-3-2024 στα Πατήσια, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, -2- ημεδαποί, ηλικίας 22 και 18 ετών, κατηγορούμενοι για ληστεία κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι προσέγγισαν γυναίκα και με τη χρήση σωματικής βίας της απόσπασαν την τσάντα της η οποία περιείχε χρηματικό ποσό.

Λίγο αργότερα κληθέντες αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. εντόπισαν σε παρακείμενο σημείο τους κατηγορουμένους και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Πατησίων, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της ανωτέρω αξιόποινης πράξης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Συλλήψεις και στα Άνω Λιόσια

  1. Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες της 21-3-2024 στα Άνω Λιόσια, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, -2- ημεδαποί, ηλικίας 49 και 48 ετών, κατηγορούμενοι για απείθεια.

Ειδικότερα, ανωτέρω αστυνομικοί κινούμενοι σε δρόμο στην περιοχή των Άνω Λιοσίων, εντόπισαν τους -2- κατηγορουμένους και τους κάλεσαν σε έλεγχο.

Οι κατηγορούμενοι επιχείρησαν να διαφύγουν αλλά ακινητοποιήθηκαν και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Άνω Λιοσίων.

Εκεί σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή τους σε απόπειρα κλοπής και ληστεία κατά συναυτουργία η οποία διαπράχθηκε την 5-3-2024 στην περιοχή του Κολωνού όπου προσέγγισαν 86χρονο και ασκώντας σωματική βία του απέσπασαν χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.