Διαμονή στην Κεφαλονιά που θα σας πάει σε άλλο επίπεδο στο ξενοδοχείο Costa Avithos

Διαμονή στην Κεφαλονιά

Αυτό είναι το Απόλυτο Ξενοδοχείο Παραδείσου στην Κεφαλονιά

Στην καρδιά της Κεφαλονιάς, στον παραδεισένιο κόλπο της Αβύθου, αναδύεται ένα καταπληκτικό ξενοδοχείο που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διακοπών. Το ξενοδοχείο Costa Avithos αποτελεί έναν πραγματικό παράδεισο για τους επισκέπτες του, συνδυάζοντας πολυτέλεια, φυσική ομορφιά και αψεγάδιαστη εξυπηρέτηση. Αν επιθυμείτε να απολαύσετε μια αξέχαστη διαμονή σε ένα μέρος όπου ο ουρανός συναντά τη θάλασσα, τότε το Costa Avithos είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.

Όταν περάσετε την πύλη του Costa Avithos, θα μεταφερθείτε σε έναν άλλο κόσμο που συνδυάζει την παραδοσιακή αισθητική της Κεφαλονιάς με μοντέρνα πολυτέλεια. Ο σχεδιασμός του ξενοδοχείου έχει λάβει έμπνευση από τη φυσική ομορφιά της περιοχής, με φυσικά υλικά όπως το ξύλο και το πέτρινα τοιχία να κυριαρχούν σε όλους τους χώρους. Ο εσωτερικός χώρος είναι διακοσμημένος με πολυτελή έπιπλα και μοντέρνες τέχνες, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ευεξίας.

Το Ξενοδοχείο Costa Avithos προσφέρει μια εκλεπτυσμένη ποικιλία καταλυμάτων που είναι σχεδιασμένα για να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες. Από πολυτελείς σουίτες με θέα στο γαλάζιο της θάλασσας μέχρι ιδιωτικές κατοικίες, όλα με μια απίστευτη πισίνα.

Όλα τα καταλύματα προσφέρουν άνεση, πολυτέλεια και απόλυτη ιδιωτικότητα. Οι εσωτερικοί χώροι είναι καλαίσθητα διαμορφωμένοι με μοντέρνα έπιπλα, υψηλής ποιότητας εξοπλισμό και όλες τις σύγχρονες ανέσεις που θα μπορούσατε να ζητήσετε.

Διαμονή στην Κεφαλονιά που θα σας μείνει αξέχαστη

 

Στο Ξενοδοχείο Costa Avithos, η εξυπηρέτηση των επισκεπτών είναι απόλυτη προτεραιότητα. Το εξειδικευμένο και φιλικό προσωπικό θα είναι πάντα στη διάθεσή σας για να καλύψει κάθε σας ανάγκη και να σας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία. Μπορείτε να χαλαρώσετε στις ιδιωτικές παραλίες του ξενοδοχείου, να απολαύσετε τον ήλιο και τη θάλασσα, και να αναζωογονηθείτε με εναλλακτικές θεραπείες στο πολυτελές σπα. Επίσης, μπορείτε να απολαύσετε νόστιμα γεύματα στα εστιατόρια της περιοχής, όπου κορυφαίοι σεφ σας προσφέρουν εξαιρετικές γαστρονομικές εμπειρίες.

Αν και το Costa Avithos προσφέρει όλες τις ανέσεις και τις διασκεδαστικές δραστηριότητες που χρειάζεστε για μια ιδανική διαμονή, μην παραλείψετε να εξερευνήσετε την πανέμορφη Κεφαλονιά.

Το ξενοδοχείο Costa Avithos βρίσκεται πάνω στην παραλία. Αξίζει να επισκεφθείτε το Λιμανάκι στα Σβορωνάτα και την Οινοποιία Αμπελώνες του Γκεντιλίνι αν έχετε στο πρόγραμμά σας κάποια δραστηριότητα, ενώ όσοι επιθυμούν να βιώσουν τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορούν να επισκεφθούν τη θάλασσα του Ιονίου και την παραλία της Αβύθου.

Το ξενοδοχείο Costa Avithos εκτός της πολυτέλειας, βρίσκεται και σε στρατηγικό σημείο, αφού όλες οι αποστάσεις από τις εξορμήσεις σας είναι κοντινές.

Διαμονή στην Κεφαλονιά στο καλύτερο ξενοδοχείο, και αφήστε τα όλα τα άλλα πίσω

 

Τι υπάρχει στη γύρω περιοχή;

  • Παραλία Άβυθος – 3 λεπτά με τα πόδια
  • Μαρίνα Σβορωνάτα – 5 λεπτά οδήγηση με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Αγίου Ηλία – 7 λεπτά οδήγηση με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Άμμες – 8 λεπτά οδήγηση με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Λουρδά – 24 λεπτά οδήγηση
  • Αργοστόλι (Διεθνές Αεροδρόμιο Κεφαλονιάς) – Οδήγηση 10 λεπτά

Η παραλία Άβυθος βρίσκεται στην περιοχή “Λειβαθώς ” κοντά στο Αργοστόλι. Είναι μια όμορφη, καλά οργανωμένη παραλία με ψιλή, χρυσαφένια άμμο που διαθέτει ένα παραλιακό μπαρ, ξαπλώστρες και ομπρέλες, ντους και ναυαγοσώστη. Στον ορίζοντα, μπορείτε να δείτε το νησάκι Δίας και το νησί της Ζακύνθου.

Η παραλία έχει ένα εντυπωσιακό ορεινό φόντο με πλούσια βλάστηση.

Η Άβυθος αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για παιδιά με την άμμο και τα ρηχά νερά της.

Στις δύο ταβέρνες που βρίσκονται κοντά στην παραλία μπορείτε να απολαύσετε νόστιμα γεύματα στην προσφερόμενη σκιά.

Η περιοχή της Λειβαθούς βρίσκεται στα νότια του Αργοστολίου. Η περιοχή δεν απέχει πολύ από το αεροδρόμιο και προσφέρει πολλά αξιοθέατα όπως το κάστρο St. Georges στην κορυφή του λόφου με το χωριό Κάστρο και το μοναστήρι του Αγίου Ανδρέα. Η περιοχή της Λειβαθούς διαθέτει επίσης μερικές από τις ομορφότερες παραλίες σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από την πρωτεύουσα, το Αργοστόλι.

Κοντινές παραλίες είναι ο Άη Χέλης, οι Άμμες και ο Λουρδάς.

Δείτε περισσότερα για το Costa Avithos, το ξενοδοχείο για κορυφαία διαμονή στην Κεφαλονιά.