Ανήλικη που έπαιζε σε τηλεοπτική σειρά είναι ανάμεσα στα θύματα του κυκλώματος μαστροπείας

Ανάμεσα στα θύμα του κυκλώματος μαστροπείας με αρχηγό την 25χρονη Μαρία που εξωθούσε ανήλικες στην πορνεία, έπεσε και ένα κορίτσι το οποίο έχει συμμετάσχει σε γνωστή τηλεοπτική σειρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι που σήμερα είναι 17 ετών κατέθεσε τόσο η ίδια όσο και στενοί συγγενείς στις αστυνομικές αρχές. Μάλιστα όλοι τους αναφέρθηκαν στην αρχηγό του κυκλώματος μαστροπείας αλλά και στα πρόσωπα που την πλαισίωναν.

Το συγγενικό πρόσωπο της ανήλικης κοπέλας είπε στους αστυνομικούς ότι η 25χρονη Μαρία ήταν αυτή που εξώθησε την 17χρονη όσο κι άλλες κοπέλες στην πορνεία, ενώ παράλληλα τους γνώρισε και τον κόσμο των ναρκωτικών. Υποστήριξε ότι η 17χρονη έλειπε συχνά τα βράδια από το σπίτι, ενώ μέσω μηνυμάτων άνδρες της ζητούσαν να συνευρεθούν ερωτικά έναντι αμοιβής.

Από την πλευρά του το θύμα κατέθεσε ότι γνώρισε της 25χρονη Μαρία το καλοκαίρι του 2023 και αμέσως της έκλεισε ερωτικό ραντεβού έναντι αμοιβής. Από τα χρήματα των 300 ευρώ έλαβε η 17χρονη έδωσε 50 ευρώ στην αρχηγό του κυκλώματος.

Η κοπέλα που φέρεται να είναι ανάμεσα στα θύματα του κυκλώματος πριν από λίγα χρόνια είχε συμμετάσχει σε πολύ γνωστή τηλεοπτική σειρά η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες τους προκειμένου να εντοπίσουν όλα τα πλοκάμια του κυκλώματος και να φτάσουν και σε άλλα άτομα που εμπλέκονται με την εκμετάλλευση των ανήλικων κοριτσιών.

Χθες οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε δύο ακόμα πρόσωπα, φτάνοντας έτσι τα έξι μέλη για συμμετοχή στο κύκλωμα, ενώ στην δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμα τέσσερα άτομα τα οποία πλήρωναν αδρά για να βρεθούν ερωτικά με τις ανήλικες.

Από τους δύο τελευταίους συλληφθέντες ο ένας ηλικίας 36 ετών κατηγορείται ότι είχε μεταφέρει τουλάχιστον μια φορά δύο ανήλικες σε πάρτι όπου εκεί συνευρέθηκαν ερωτικά με δύο άγνωστους άνδρες έναντι αμοιβής.