Τραγωδία στη Δάφνη: «Γύρισε από το σχολείο λίγο στεναχωρημένη» λέει ο αδερφός της 17χρονης που έβαλε τέλος στην ζωή της

Τραγωδία στη Δάφνη: «Γύρισε από το σχολείο λίγο στεναχωρημένη» λέει ο αδερφός της 17χρονης που έβαλε τέλος στην ζωή της

Οι συγγενείς και οι φίλοι της 17χρονης μαθήτριας που αυτοκτόνησε χθες στη Δάφνη, είναι σε κατάσταση σοκ.

Ο αδελφός της, ο οποίος ήταν ο τελευταίος που την είδε μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τις τελευταίες της στιγμές.

«Γύρισε από το σχολείο και την είδα λίγο στεναχωρημένη. Τη ρώτησα τι είχε, μου είπε τίποτα και πήγε στο δωμάτιό της. Υπέθεσα ότι ήταν κουρασμένη. Μετά από λίγο βγήκε και μου είπε ότι θα πήγαινε στην αποθηκούλα δίπλα από το σπίτι μας για να πάρει κάτι. Πέρασε λίγη ώρα και νόμιζα ότι μιλούσε με καμία φίλη της και ξαφνικά ήρθε μια γειτόνισσα και μου είπε τι είχε γίνει» περιγράφει ο αδερφός της 17χρονης.

Όπως λέει, η αδελφή του είχε πάρα πολύ άγχος με τις Πανελλήνιες και οι γονείς του μερικές φορές την πίεζαν λίγο παραπάνω. Εκτός αυτού όμως δεν υπήρχαν προβλήματα στην οικογένεια, ενώ δε γνώριζε να αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα στο σχολείο.

«Είχε παρέες, δεν ξέρω αν αντιμετώπιζε κάποιο θέμα bullying. Δε μας είχε αναφέρει να έχει κάποιο πρόβλημα στο σχολείο. Ήθελε να γίνει στρατιωτικός» ανέφερε.

Η μητέρα του κοριτσιού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ ενώ και ο πατέρας της είναι ένα ράκος.

Ψυχολόγοι του δήμου βρίσκονται στο πλευρό της οικογένειας αλλά και των συμμαθητών της, που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δε θα ξαναδούν τη 17χρονη.

«Μια κυρία μας είπε ότι ένα παιδί είναι στο έδαφος και ίσως να χρειάζεται βοήθεια. Βγήκαμε έξω και βρήκαμε το κορίτσι μες στα αίματα, ούτε που την αναγνωρίσαμε στην αρχή. Ήταν σοκαριστικό. Γιατί να κάνει τέτοιο πράγμα, νέο κορίτσι» είπε ένας γείτονας.