Τραγωδία στη Δάφνη: Τι βασάνιζε την Μαρία; Γιατί έπεσε στο κενό;

Τραγωδία στη Δάφνη: Συγκλονισμένη είναι η περιοχή με την αυτοκτονία της 17χρονης μαθήτριας του 3ου Λυκείου το μεσημέρι της Δευτέρας 11/03 από την ταράτσα του σπιτιού της

Σε κατάσταση σοκ οι γονείς της και ο μεγαλύτερος αδερφός της, αλλά και φίλοι και συμμαθητές της 17χρονης Μαρίας.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (11/3) σε πολυκατοικία επί της οδού Αλεξάνδρειας 20 στη Δάφνη, με την ανήλικη μαθήτρια να φέρεται να ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού της, να πέφτει στο κενό και να σκοτώνεται ακαριαία.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά την επιστροφή της 17χρονης στο σπίτι από το σχολείο νωρίτερα, ισχυριζόμενη ότι είναι αδιάθετη. Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε το Policenews.gr, η ανήλικη φέρεται να ήταν ιδιαιτέρως αναστατωμένη και προβληματισμένη με ένα γεγονός που έλαβε χώρα νωρίτερα και όπως εξομολογήθηκε στον αδερφό της ήθελε να χαλαρώσει.

Του είπε ότι θα ανέβει στην ταράτσα (δώμα) της πολυκατοικίας που ήταν το μέρος που καθόντουσαν οι δυο τους. Μάλιστα του τόνισε ότι ήταν ιδιαιτέρως φορτισμένη και ψυχολογικά άσχημα.

Η 17χρονη όντως κατευθύνθηκε στην ταράτσα, κλείδωσε την πόρτα πίσω της, και στη συνέχεια έπεσε στο κενό, με τις Αρχές να εκτιμούν πως πρόκειται για αυτοκτονία, αποκλείοντας από τη πρώτη στιγμή εγκληματική ενέργεια.

Τραγωδία στη Δάφνη: Τι βασάνιζε το κορίτσι για να πάρει αυτή την απόφαση; 

 

Νωρίτερα, είχε τσακωθεί με την κολλητή της για ένα αγόρι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κολλητή της είχε σχέση με ένα αγόρι με το οποίο διέκοψαν. Η 17χρονη ξεκίνησε κρυφά από την φίλη της σχέση με τον συγκεκριμένο. Αυτό έφερε ρήξη στα δυο κορίτσια, με αποτέλεσμα να υπάρξει έντονη λογομαχία χθες το πρωί στα διαλείμματα.

Τραγωδία στη Δάφνη: Τι βασάνιζε την Μαρία; Γιατί έπεσε στο κενό;
Τραγωδία στη Δάφνη: Τι βασάνιζε την Μαρία; Γιατί έπεσε στο κενό;

Η 17χρονη Μαρία δεν άντεξε όσα άκουσε

 

Άμεσα πήγε στο διευθυντή του σχολείου και ζήτησε να φύγει από το σχολείο νωρίτερα. Ο διευθυντής κάλεσε τους γονείς για να ενημερώσει και αφού πήρε έγκριση από τον πατέρα της, της έδωσε άδεια να αποχωρήσει.

Η Μαρία δεν άντεξε όσα άκουσε από την κολλητή της. Όσοι την γνώριζαν, μιλάνε για ένα ευαίσθητο κορίτσι.

Τραγωδία στη Δάφνη: Τι βασάνιζε την Μαρία; Γιατί έπεσε στο κενό;
Τραγωδία στη Δάφνη: Τι βασάνιζε την Μαρία; Γιατί έπεσε στο κενό;

Συγκλονισμένος ο πατέρας της, δεν άφηνε να την πάρουν

 

Εικόνες από αρχαία τραγωδία εκτυλίχθηκαν στο στενό της οδού Αλεξάνδρειας, με τον πατέρα να μην αφήνει να πλησιάσει κανείς στο άψυχο σώμα της κόρης του. Χρειάστηκε να παρέμβει η αστυνομία για να μπορέσουν οι διασώστες να πάρουν το άψυχο κορμί της 17χρονης από τον ακάλυπτο.

Από το σοκ, η μητέρα της άτυχης κοπέλας κατέρρευσε και μεταφέρθηκε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση στο νοσοκομείο ενώ αναζητείται και ο πατέρας του κοριτσιού.

Στο νοσοκομείο και η κολλητή της

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε κατάσταση σοκ νοσηλεύεται και η φίλη της αδικοχαμένης 17χρονης όταν έμαθε για το τραγικό γεγονός. Δεν άντεξε στην είδηση ότι η άλλοτε κολλητή της έφτασε στο σημείο να κάνει βουτιά στο κενό από την ταράτσα της 6όροφης πολυκατοικίας της οδού Αλεξανδρείας.