Φρίκη για 21χρονη στην Θεσσαλονίκη: 29χρονος Αφγανός την κρατούσε παράνομα και την βίαζε

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια 21χρονη Αφγανή στα χέρια ενός ομοεθνούς της μέσα σε διαμέρισμα στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ελληνική Αστυνομία, τον Ιούνιο του 2022 η νεαρή είχε συνεννοηθεί με κάποιους άλλους ομοεθνείς της προκειμένου να πάει στο σπίτι του Αφγανού για να την φιλοξενήσει.

Ωστόσο, η κατάσταση πήρε διαφορετική τροπή καθώς ο 29χρονος φέρεται να κρατούσε παράνομα την κοπέλα στο σπίτι ενώ την βίαζε και της ασκούσε και λεκτική βία!

Η 21χρονη κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του και πήγε στην Αστυνομία όπου έκανε την σχετική καταγγελία. Σε βάρος του Αφγανού έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Ο Αφγανός δεν πρόκειται να απελαθεί καθώς είναι αιτούμενος ασύλου.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

 

«Έπειτα από μεθοδική επιστάμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονου αλλοδαπού, για τα αδικήματα του βιασμού και της αρπαγής.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, 21χρονη αλλοδαπή έπειτα από επικοινωνία με ομοεθνείς της, τον Ιούνιο του 2022, μετέβη σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης που διέμενε ο 29χρονος, προκειμένου να τη φιλοξενήσει, πλην όμως εκείνος, την κατακράτησε παράνομα ενώ προέβη σε βάρος της σε γενετήσιες πράξεις με άσκηση σωματικής και λεκτικής βίας».