Θεσσαλονίκη: Ζεύγος ναρκεμπόρων έκρυβε κάνναβη και μεθαδόνη σε ξενοδοχείο και στα σπίτια τους

Ένα ζευγάρι κατείχε σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών, τις οποίες έκρυβε στα σπίτια που είχαν στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε ένα δωμάτιο που είχαν νοικιάσει γι’ αυτόν τον σκοπό σε ξενοδοχείο στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής.

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση που εκτελέστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, εντοπίστηκε πρώτα ο 45χρονος άνδρας και συνελήφθη, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 46 γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο. Στο σπίτι του σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης και στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στην Κασσάνδρα που χρησιμοποιούσε, διαπιστώθηκε ότι έκρυβε τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 806,1 γραμμαρίων, άλλες τρεις με κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή “σοκολάτας” συνολικού βάρους 64 γραμμαρίων και δυο φιαλίδια με μεθαδόνη βάρους 213 γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι της 33χρονης συνεργού του σε περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης, όπου βρέθηκαν μεταξύ άλλων δυο γυάλινα βάζα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 77 γραμμαρίων, δυο συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη τύπου “σοκολάτας” συνολικού βάρους 96,4 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Σε βάρος του ζευγαριού σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.