Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα – Το χρονικό της άγριας δολοφονίας – Τι λένε συγγενείς

Η αδερφή του 57χρονου που δολοφονήθηκε από τον 69χρονο πεθερό του το απόγευμα του Σαββάτου (24/2) στην Αγία Βαρβάρα, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και αποκάλυψε πως «δεν με ειδοποίησε κανένας από το αστυνομικό τμήμα, το έμαθα από το ίντερνετ».

Συγκεκριμένα, η αδερφή του θύματος, είπε: «Δεν μπορώ να σας μιλήσω, συγγνώμη δεν ξέρω τίποτα. Δεν ξέρω τίποτα ειλικρινά σας μιλάω. Κι εγώ πριν από λίγο το έμαθα από το ίντερνετ. Δε με ειδοποίησε κανένας από το αστυνομικό τμήμα, τίποτα. Προσπαθώ να βρω άκρη».

Παράλληλα, οι γείτονες βρίσκονται σε σοκ και όπως αναφέρουν στο «Χαμογέλα και πάλι» είχαν ακούσει διαπληκτισμούς και στο παρελθόν.

«Ο πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του. Γείτονες είναι. Ακούσαμε κάτι “μπαμ-μπαμ”, βγαίνουμε έξω και μετά από λίγο μάθαμε ότι πυροβόλησε τον γαμπρό του. Και μετά από λίγο ακούσαμε την αστυνομία. Χαμός γίνεται εδώ πέρα. Είχε έρθει και ασθενοφόρο.

Δεν το έχουν πάρει βέβαια το παλικάρι. Το κατάλαβα εγώ γιατί είδα που έφυγε το ασθενοφόρο και λέω θα έχει καταλήξει ο άνθρωπος. Έλειπαν τα πεθερικά στο χωριό, τώρα γύρισαν και έγινε αυτό. Είχαν και το καλοκαίρι έναν καυγά».

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα ζήτησε από τον αδερφό της γυναίκας του να φυλάξει το ένα από τα δύο παιδιά γιατί είχε να πάει σε μία δουλειά με το άλλο.

Όταν ο δράστης το πληροφορήθηκε, έστησε καρτέρι στο θύμα και με δύο πυροβολισμούς με καραμπίνα του αφαίρεσε την ζωή στο πεζοδρόμιο μπροστά στο σπίτι τους.

Το χρονικό του εγκλήματος

Ο 57χρονος βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος στην αυλή του σπιτιού του ενώ πριν από τους πυροβολισμούς, φέρεται να είχε προηγηθεί τσακωμός μεταξύ των δύο ανδρών, σύμφωνα με πληροφορίες.

Έτσι, ο πεθερός του ενημερώθηκε για αυτή τη μετακίνησή του και τον περίμενε να γυρίσει. Όταν τον βρήκε στην είσοδο, τον πυροβόλησε δύο φορές με την καραμπίνα.

Λίγη ώρα μετά το τραγικό περιστατικό, έδωσαν κατάθεση τόσο ο φερόμενος ως δράστης και πεθερός του θύματος, όσο και ο γιος του, ο οποίος είναι αστυνομικός και ειδοποίησε τις αρχές. Μιλώντας στην ασφάλεια της ΕΛΑΣ για το τραγικό περιστατικό, ο πεθερός υποστήριξε πως «νόμιζα ότι η κόρη μου δεν περνούσε καλά και πως κακοποιείται», σύμφωνα με πληροφορίες