Στο ΑΤ Κορίνθου παρουσιάζονται σήμερα η παλαιοχριστιανή Σεβαστή και τα παιδιά της

Σήμερα η παλαιοχριστιανή Σεβαστή και τα παιδιά της θα παρουσιαστούν στο ΑΤ Κορίνθου καθώς εκκρεμεί εις βάρος τους εισαγγελική εντολή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η παλαιοχριστιανή και η μια κόρη της είχαν επιτεθεί στους αστυνομικούς όταν μπήκαν στο λαγούμι της οικογένειας, με την ανήλικη να χτυπά με ρόπαλο μάλιστα έναν εξ αυτών.

Αμφότερες πρέπει να παρουσιαστούν στις Αρχές και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 αυτό θα γίνει μέχρι το τέλος της ημέρας και φυσικά μαζί τους θα εμφανιστούν και τα άλλα παιδιά της οικογένειας τα οποία είχαν φυγαδευτεί.

Να σημειωθεί πως εκκρεμεί εισαγγελική παραγγελία για τη διενέργεια τεστ DNA των παιδιών και των παλαιοχριστιανών Μανώλη και Σεβαστής ώστε να διαπιστωθεί αν είναι οι βιολογικό γονείς τους…

«Μάλλον πρέπει να βγάλω λαγούς από το καπέλο μου, για να καταφέρω να βρω γρήγορα σπίτι για να πάρω πίσω το παιδί μου, τον αιχμάλωτο γιο μου», επεσήμανε σήμερα το μεσημέρι (22/02) ο Μανώλης Καλαϊτζαδάκης, μιλώντας στο MEGA.

«Προς ώρας, έχω στο μυαλό μου να μαζέψω τα κομμάτια μου.

Καλώς ή κακώς δεν επιλέξαμε ή ζητήσαμε τη δημοσιότητα. Τρία χρόνια έρχονταν και κυνηγούσαν δίπλα μας, δεν προκάλεσα εγώ όσα ακολούθησαν.

Το επόμενο βήμα είναι να πάρω το παιδί μου. Νομίζω ότι η γυναίκα μου και τα παιδιά μου θέλουν να ηρεμήσουμε όλοι από την αρνητική δημοσιότητα. Επέλεξα να μη γνωρίζω πού βρίσκονται η γυναίκα και τα παιδιά μου. Δεν ήμουν εκεί, όταν έφυγαν», προσέθεσε ακόμη.