Βίντεο ντοκουμέντο από διάρρηξη σε ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη

Ένα βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στη δημοσιότητα το οποίο καταγράφει τις κινήσεις των δύο δραστών που διέρρηξαν ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη.

Το βίντεο ντοκουμέντο από το χτύπημα βρίσκεται ήδη στα χέρια αστυνομικών που το αναλύουν. Ήταν το 6ο χτύπημα στη συγκεκριμένη επιχείρηση τους τελευταίους μήνες.

Λιγότερα από εξήντα δευτερόλεπτα χρειάστηκαν δύο ελαφροχέρηδες για να κάνουν φύλλο και φτερό, ζαχαροπλαστείο στη Ανατολική Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα της Τρίτης 20 Φεβρουαρίου. Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, οι δυο άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, σπάνε τη τζαμαρία του καταστήματος και μπαίνουν χωρίς να αγχώνονται από τις κάμερες ασφαλείας.

https://youtu.be/_vKHMBy3wMQ

Οι δύο «ποντικοί» αφού σαρώσουν τον χώρο για να εντοπίσουν τη λεία τους παίρνουν κάποια χρήματα από την ταμειακή μηχανή και γίνονται καπνός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr, το κατάστημα έχει μπει στο στόχαστρο διαρρηκτών τουλάχιστον άλλες πέντε φορές το τελευταίο διάστημα.

Κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για γνωστή σπείρα νεαρών που έχει αναστατώσει την περιοχή. Το ίδιο βράδυ διαρρήξεις σημειώθηκαν και σε αλλά καταστήματα της περιοχής.