Τροχαίο στη Φθιώτιδα: Διασωληνώθηκε 20χρονος με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις 

Ένα τροχαίο σημειώθηκε στη Φθιώτιδα με αποτέλεσμα ένας 20χρονος εξαιτίας της σοβαρότητας του τραυματισμού του να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Λάρισας και να διασωληνωθεί.

Οι γιατροί χαρακτηρίζουν κρίσιμες τις επόμενες μέρες, με τον άτυχο νεαρό να έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Στο πλευρό του, βρίσκονται οι δικοί του άνθρωποι που αγωνιούν και προσεύχονται για μια ευχάριστη είδηση από τα χείλη των γιατρών.

Το σοβαρό τροχαίο με εκτροπή μεγάλου κυβισμού μηχανής σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου, κοντά στον Άγιο Γεώργιο Τυμφρηστού στη Φθιώτιδα.

Κάτω από συνθήκες που εξετάζει το ΑΤ Σπερχειάδας, ο 20χρονος οδηγός της μηχανής έχασε τον έλεγχό της, με αποτέλεσμα να βρεθεί σε παρακείμενο χωράφι και να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και στο σώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr παρά το σοβαρό τραυματισμό του, ο νεαρός βγήκε μόνος του στο δρόμο και ειδοποίησε ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο και τον διακόμισε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης και από κει στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Εκεί, οι γιατροί διέγνωσαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και έκριναν τη διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας όπου και μεταφέρθηκε διασωληνωμένος.