Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο τράπερ για τον ξυλοδαρμό του φοιτητή

Ο τράπερ πήρε το δρόμο για τις φυλακές μετά την απολογία του 

Προφυλακιστέος κρίθηκε πριν από λίγη ώρα ο 25χρονος τράπερ, μετά την απολογία του στον ανακριτή, για τον ξυλοδαρμό 23χρονου φοιτητή, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ όπως προκύπτει από τις καταθέσεις που συγκέντρωσε η αστυνομία, ο 23χρονος που ήταν μαζί με άλλους δύο φοιτητές, βλέποντας τον τράπερ είπε στην παρέα του «αυτός είναι γνωστός» και τότε δέχτηκε την επίθεση. Όπως αναφέρει η καταγγελία, ο τράπερ χτύπησε με το κεφάλι τον νεαρό και αμέσως μετά ένα δεύτερο άτομο τον κλώτσησε στο σώμα, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος και να χτυπήσει. Η κατάστασή του μέχρι σήμερα κρίνεται σοβαρή.

Σύμφωνα με το GRTimes.gr εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού, ενώ για το ίδιο αδίκημα κατηγορείται κι ένας άλλος νεαρός τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου δεν έγιναν γνωστά κατά την προανάκριση. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως κατά την απολογία του, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδίδεται. Ισχυρίστηκε ότι προκλήθηκε από το θύμα κι ότι ο σοβαρός τραυματισμός του φοιτητή δεν προήλθε από το δικό του χτύπημα.

Ανέφερε πως ο 23χρονος του είπε “εσύ είσαι διάσημος. Νομίζεις ότι είσαι κάποιος;” και αυτός θεώρησε ειρωνικό το σχόλιο και τον χτύπησε με το κεφάλι του.

Επισήμανε, όμως, ότι ο συγκατηγορούμενος του κλώτσησε στον θώρακα τον φοιτητή με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τράπερ κατονόμασε τον συνεργό του, το πρόσωπο του οποίου φαίνεται στο βίντεο, ενώ φέρει και χαρακτηριστικό τατουάζ στον λαιμό.

Ακόμη, σημείωσε ότι οι δυο τους έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στο θύμα.

Ricta: «Aς μπω φυλακή, το παιδί να γίνει καλά»

Ο 25χρονος φέρεται να είπε «ας μπω φυλακή, το παιδί να γίνει καλά» ενώ ο δικηγόρος του περιέγραψε το σκηνικό της 26ης Ιανουαρίου σημειώνοντας πως «υπάρχει μια διαφωνία μεταξύ νέων παιδιών.

Έρχεται ο δικός μας και δίνει ένα χτύπημα, αυτό δεν αμφισβητείται. Παρόλα αυτά, το θύμα δεν πέφτει από αυτό το χτύπημα. Έρχεται ένα έτερο πρόσωπο, λένε οι τρεις μάρτυρες που ήταν παρόντες και από την πλευρά του θύματος, τον χτυπάει, πέφτει από το χτύπημα, όταν πέφτει δεν έχει κάποιο εξωτερικό τραύμα, έρχονται και του δίνουν τις πρώτες βοήθειες οι δράστες, φεύγουν όλοι κανονικά όρθιοι και μετά από μια μέρα το θύμα παρουσιάζει κάποιον πόνο και πηγαίνει στο νοσοκομείο».

Θέλοντας, μάλιστα, να μιλήσει για τον τράπερ, ο συνήγορος του είπως πως «αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας, έχει ένα παιδάκι, είναι σύζυγος, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο άτομο και όσοι τον ξέρουν μιλούν για τις ευαισθησίες που έχει, και στα τραγούδια του κάποια από αυτά αναδεικνύονται. Και οι δύο ήταν νέα παιδιά, ναι υπήρχε μια διαφωνία, ναι υπήρχε μια άσχημη συμπεριφορά εκ μέρους του δικού μας, η απόσταση όμως από την απόπειρα ανθρωποκτονίας που κινήθηκε η δίωξη, είναι μεγάλη».