Καλλιθέα: Σοκάρει ο μαθητής που δέχτηκε επίθεση – «Μου ζητούσαν 5 ευρώ για να μη με δέρνουν»

Νέες αποκαλύψεις για την επίθεση στην Καλλιθέα που δέχτηκε ανήλικος από συνομίληκούς του έρχονται στη δημοσιότητα

«Κατέβηκα από το φροντιστήριο και μου είπαν τι φέρνεις τον πατέρα σου, φέρτον τώρα να τον σκοτώσουμε. Είχα φοβηθεί πολύ», ανέφερε στο STAR και στον Βαγγέλη Γκούμα ο 13χρονος.

«Πήγα να βγάλω το κινητό και πήγε να μου το πάρει ένας. Το άφησε και μου έριξε μπουνιά και μετά μου έριξε με το άλλο χέρι», συνέχισε.

Από την πλευρά του, ο πατέρας του 13χρονου δήλωσε πως «του είπαν να τον πάνε κάπου απόμερα και τον χτύπησαν μέσα στον κόσμο. Του ζήτησαν 5 ευρώ για να μην τον χτυπήσουν. Τους τα έδωσε και μετά το είπε στον διευθυντή, κάλεσε τον πατέρα του μαθητή αυτού και του τα γύρισαν πίσω».

«Είχα κάνει άλλο κούρεμα και με βρίζανε και με βαράγανε. Με φτύνανε. Δεν ήξερα τι να κάνω, άλλαξα σχολείο», συνέχισε την εξιστόρηση για το μαρτύριο που ζούσε ο 13χρονος.

«Έρχεται και μου είπε να μιλήσουμε και μου έδωσε δυο σφαλιάρες. Με μάτωσε και έχω πρόβλημα στο αυτί. Άλλαξα σχολείο για τον λόγο αυτό. Μετά από αυτό μου ζητούσε 5 ευρώ για να μην με σκοτώσει. Είναι πολλοί αυτοί, εγώ είμαι ένας. Το σχολείο δεν είναι μέρος να παίζεις ξύλο», συνέχισε και πρόσθεσε «εγώ δεν σηκώνω χέρι», κατέληξε για τα όσα βίωνε.