Πειραιάς: Αυτός είναι ο 43χρονος που παγίδευσε ο πατέρας της 13χρονης

Πειραιάς: Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 43χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Πρόκειται για τον:

ΠΑΠΑΛΕΞΑΤΟ Αριστείδη του Κωνσταντίνου και της Μαρίας, γεννηθέντα την 17-08-1981 στην Πάτρα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-4178715 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Το ταξίδι από την Πάτρα

Ο 43χρονος Α.Π., ο οποίος διαμένει σε περιοχή της Πάτρας, χρησιμοποιώντας εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης, κατάφερε να αποκτήσει επαφή με το ανήλικο κορίτσι. Μάλιστα ο ίδιος ξεκίνησε με τα ΚΤΕΛ από την Πάτρα για την Αθήνα με σκοπό απώτερο σκοπό την ικανοποίηση των γενετήσιων ορμών του.

Πώς ο πατέρας του κοριτσιού παγίδευσε τον 43χρονο

Η ανήλικη ενημέρωσε τον πατέρα της, ο οποίος συνέχισε να συνομιλεί από το προφίλ της κόρης του, παριστάνοντας την ίδια, επιτυγχάνοντας να κανονίσει ραντεβού με τον 43χρονο για την 18/01/2024 σε οικία φίλου του στον Πειραιά ο οποίος μετέβη από την Πάτρα Αχαΐας όπου διαμένει, προκειμένου να συναντήσει την ανωτέρω ανήλικη.

Ο πατέρας της ανήλικης ειδοποίησε το Κ.Α.Δ και προστρέξαντες Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης ακινητοποίησαν τον 43χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε στο Τ.Α. Κερατσινίου – Δραπετσώνας, όπου και συνελήφθη.