“Βοήθεια, μαχαιρώνουν τον άντρα μου” φώναζε η σύζυγος του που είδε τη δολοφονία

“Βοήθεια, μαχαιρώνουν τον άντρα μου” φώναζε η σύζυγος του που είδε τη δολοφονία μπροστά στα μάτια της – Δράστις μια γυναίκα με δυο μαχαίρια – Ερωτικά τα κίνητρα της εν ψυχρώ δολοφονίας

Τουλάχιστον 40 μαχαιριές δέχθηκε το θύμα σε όλο του το κορμί, από τη γυναίκα που του έστησε καρτέρι έξω από την οικία του στις 8 το πρωί του Σαββάτου στην Χαλκίδα.

Η γυναίκα του θύματος την ώρα της επίθεσης βρισκόταν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, βλέποντας την εν ψυχρώ δολοφονία του συζύγου της και ζητώντας βοήθεια για να τον σώσει.

Ο 43χρονος ξυλουργός σωριάστηκε νεκρός στο έδαφος μετά την επίθεση επί της οδού Ελ. Βενιζέλου δίπλα από το 4ο Γυμνάσιο Χαλκίδας, ενώ ο γιατρός του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο και βρήκε το θύμα σε εμβρυακή στάση διαπίστωσε απλά τον θάνατό του.

Στην Άμεση Δράση άνοιξαν δυο κάρτες. Η πρώτη ήταν από γυναίκα που μιλούσε σπαστά ελληνικά και η δεύτερη από την σύζυγο του θύματος.

Ξυλουργός Δολοφονία Χαλκίδα
Το θύμα της άγριας δολοφονίας

Με απειλούσε ότι θα με καταστρέψει

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα μόλις συνελήφθη είπε στους αστυνομικούς «Εγώ το έκανα, μου έλεγε ότι θα με καταστρέψει, με απειλούσε».

Η γυναίκα είχε στην κατοχή της δυο μαχαίρια. Περίμενε να κατέβει από την οικία του ο 45χρονος και τότε του επιτέθηκε μπροστά στα μάτια της συζύγου του που έβλεπε από τον μπαλκόνι την άγρια δολοφονία.

Συνολικά η 39χρονη χτύπησε με 40 μαχαιριές το σώμα του θύματος.

Οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και οι Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, προσπαθούν να κατανοήσουν τα κίνητρα που οδήγησαν την γυναίκα να σκοτώσει τον άτυχο άνδρα.