Μεσολόγγι: Χειροπέδες στον κρεοπώλη – Στον εισαγγελέα ένα ακόμα πρόσωπο

Ραγδαίες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, με τον βασικό ύποπτο, τον 50χρονο κρεοπώλη, να συλλαμβάνεται το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή του 51χρονου, ο οποίος είναι ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας ζήτησε την κράτησή του και εκδόθηκε ένταλμα για τη σύλληψή του.

Μαζί με τον κρεοπώλη στον εισαγγελέα είναι ένα ακόμη πρόσωπο για την εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου. Πρόκειται για έναν φίλο του κρεοπώλη.

Ο 50χρονος κρεοπώλης, που είχε δανειστεί από τον 31χρονο 17.000 ευρώ και τον μετέφερε με το αυτοκίνητό του στις 4 Ιανουαρίου, από το απόγευμα της Τετάρτης (17/1) βρίσκεται στην Ασφάλεια Μεσολογγίου και από χθες έδινε κατάθεση στους αστυνομικούς.

Ο κρεοπώλης, ο οποίος στις προηγούμενες καταθέσεις του έπεσε σε αρκετές αντιφάσεις, δεν έχει δώσει εξηγήσεις για το κενό της μίας ώρας, που προκύπτει από τη στιγμή που άφησε τον 31χρονο σε πάρκινγκ των παλαιών ΤΕΙ έως τη στιγμή που εθεάθη να ψωνίζει σε μίνι μάρκετ του Μεσολογγίου.

Ο κρεοπώλης που κλήθηκε ξανά στην ΕΛ.ΑΣ. το βράδυ της Τετάρτης δεν ομολόγησε κάτι και επέμεινε στην αρχική του εκδοχή. Όμως, τα κενά που προκύπτουν είναι πολλά, ο 31χρονος δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής και η οικογένεια του Μπάμπη Κούτσικου θεωρεί βέβαιο πως το παιδί τους έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Η σπαρακτική έκκληση της αδελφής του Μπάμπη μετά τη σύλληψη

Την πρώτη της δήλωση μετά την σύλληψη του 51χρονου κρεοπώλη έκανε η αδελφή του 31χρονου από το Μεσολόγγι.

«Δεν έχουμε ενημερωθεί ακόμα επίσημα. Το έμαθα και εγώ από τους δημοσιογράφους είναι ακόμα στην Ασφάλεια και εμείς είμαστε απέξω. Αν όντως ισχύει να μιλήσει, να μας πει που είναι ο Μπάμπης. Είμαστε απέξω και μας ακούει…».