Κολωνός: Στη φυλακή η «Λορέλα» και ο «φωτογράφος» για το κύκλωμα μαστροπείας – Η 17χρονη αποκαλύπτει τη δράση του κυκλώματος

Κολωνός: Στην φυλακή οδηγήθηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι οι οποίοι απολογήθηκαν για εμπλοκή τους στο κύκλωμα μαστροπείας που εξέδιδε ανήλικες

Συγκεκριμένα, με σύμφωνη γνώμη της δικαστικής λειτουργού και του εισαγγελέα κρίθηκαν προφυλακιστέοι η 31χρονη «Λορέλα» και ο 34χρονος από την Εκάλη που κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για μαστροπεία και πορνογραφία.

Κολωνός: Στη φυλακή η «Λορέλα» και ο «φωτογράφος» για το κύκλωμα μαστροπείας – Η 17χρονη αποκαλύπτει τη δράση του κυκλώματος

Κολωνός: Αρνούνται τις κατηγορίες

Ο τρίτος κατηγορούμενος στον οποίο αποδίδεται το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο, αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα και χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι τρεις αρνήθηκαν ότι έχουν οποιαδήποτε σχέση με τις αποδιδόμενες σε αυτούς αξιόποινες πράξεις.

Η 31χρονη κατηγορούμενη φέρεται να υποστήριξε πως δεν εξωθούσε κορίτσια στην πορνεία και πως όταν υποψιάστηκε πως κάτι συμβαίνει με την 17χρονη, την οποία γνώριζε από το ινστιτούτο αισθητικής που διατηρεί, προσπάθησε να την πείσει να σταματήσει.

Ισχυρίστηκε δε, ότι δεν γνωρίζει κανέναν από τους συγκατηγορούμενούς της.

Κολωνός: Στη φυλακή η «Λορέλα» και ο «φωτογράφος» για το κύκλωμα μαστροπείας – Η 17χρονη αποκαλύπτει τη δράση του κυκλώματος

Όσον αφορά στους δύο άνδρες, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φέρεται να ισχυρίστηκαν πως δεν ήξεραν ότι τα κορίτσια ήταν ανήλικα καθώς τους εμφανίζονταν ως μεγαλύτερα από την πραγματική τους ηλικία.

Κολωνός: Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις της 17χρονης

Την ίδια στιγμή, ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στη δημοσιότητα για την δράση του κυκλώματος.

«Έβλεπα χρήμα, έβλεπα κλαμπ, έβλεπα κοπέλες με λεφτά και λέω ας το κάνω και εγώ. Αλλά κατηγορούν την κοπέλα, τη Λορέλα, χωρίς να έχει εμπλακεί σε όλο αυτό».

Ένα από τα θύματα εμφανίζεται στα δικαστήρια της Ευελπίδων και επιχειρεί να απαλλάξει από τις βαριές κατηγορίες την 30χρονη Λορέλα, φερόμενη ως εγκέφαλος του κυκλώματος, επιρρίπτοντας παράλληλα ευθύνες στην τελευταία συλληφθείσα.

Λίγες ώρες αργότερα, η 17χρονη κάνει στροφή 180 μοιρών και αποκαλύπτει ότι η απόπειρα να αθωώσει τη Λορέλα οφείλεται στον εκφοβισμό, που όπως καταγγέλλει, δέχεται η οικογένειά της από το περιβάλλον της κατηγορουμένης.

Πώς δρούσε το κύκλωμα μαστροπείας

Όπως προκύπτει από την έρευνα των Αρχών από το 2022, η Λορέλα, μητέρα ενός αγοριού, ένας 34χρονος από τα Βόρεια Προάστια και η 25χρονη Έλενα «ψάρευαν» ανήλικα κορίτσια και με δόλωμα την χλιδάτη ζωή που οι ίδιοι έκαναν, τις εξωθούσαν στην πορνεία.

Όσα λέει η 17χρονη, θύμα του κυκλώματος, σοκάρουν. Η ίδια έβρισκε πελάτες μέσα από πολύ διαδεδομένη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, έλεγε ότι είναι 20 ετών και προσέλκυε άνδρες αρκετά μεγαλύτερους σε ηλικία, με οικονομική επιφάνεια, από τα βόρεια Προάστια.

Όπως εξομολογείται μάλιστα, ο 55χρονος που συνελήφθη στον Κορυδαλλό την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά, απειλώντας την με όπλο.

«Είχε βγάλει πιστόλι σε μένα και σε μια άλλη 18χρονη και μας απειλούσε. Με αυτόν τον συγκεκριμένο το έκανα χωρίς να το θέλω έχω κλάψει πάνω σε ερωτική πράξη με τον συγκεκριμένο άνθρωπο», δήλωσε.

Η μητέρα της 15χρονης ήταν αυτή που κατάλαβε από το κινητό της κόρης της ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και προχώρησε σε καταγγελία ξεσκεπάζοντας το κύκλωμα.