Επιστολή ανώνυμου μάχιμου αστυνομικού με αφορμή την φωτογραφία του Αττικάρχη που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Επιστολή ανώνυμου μάχιμου αστυνομικού με αφορμή την φωτογραφία του Αττικάρχη που κάνει το γύρο του διαδικτύου και έχει γίνει θέμα προς συζήτηση

Πολλά είναι τα μηνύματα που μας έχετε στείλει με αφορμή τα σχολεία του Τμήματος Εκπαίδευσης της ΓΑΔΑ, στο σκοπευτήριο της ΕΛ.ΑΣ. και τις φουλ επεξεργασμένες φωτογραφίες του Αττικάρχη Υποστράτηγου Αστέριου Μαντζιώκα με το δάκτυλο στην… σκανδάλη. Αρνητική εντύπωση εκανε και το καλάσνικοφ που ήταν στο πεδίο βολής.

Όλα αυτά, λίγες ώρες μετά τη σύλληψη δυο ειδικών φρουρών που έκαναν το λάθος να κοινοποιήσουν το βίντεο της δολοφονίας του Βαγγέλη Ζαμπούνη σε ομαδική αστυνομικών στο viber με αποτέλεσμα να διαρρεύσει στα ΜΜΕ και να συλληφθούν.

Δείτε την επιστολή που λάβαμε από μάχιμο αστυνομικό νωρίτερα:

Στον θυρεό της ΕΛ.ΑΣ. υπάρχει το ζύγι της δικαιοσύνης.

Θεωρητικά πρέπει να αντιπροσωπεύει την αμεροληψία των λειτουργών της δικαιοσύνης και την ισότητα όλων μπροστά στον νόμο.

Στην ζυγαριά όμως της πειθαρχικής δικαιοσύνης εντός ΕΛ.ΑΣ., το βάρος των χαμηλόβαθμων είναι από μόλυβδο σε αντίθεση με αυτό των Αξιωματικών που είναι από πούπουλα…

Γίνεται διαρροή βίντεο από γκρουπ αστυνομικών ΑΚΟΥΣΙΑ… Στο απόσπασμα!

Γίνεται διαρροή προφανώς από την ΓΑΔΑ, του original βίντεο που υπάρχει στη δικογραφία σε ολα τα δελτία ειδήσεων ΕΚΟΥΣΙΑ… Δεν κουνιέται φύλο (έχουμε κ κρίσεις βλέπεται!)

Ανεβάζει για δημοσιοσχεσιστικους λόγους ο «Αττικαρχης» φωτογραφίες να μας δείξει ποσο «μάχιμος» είναι ακριβώς πριν τις κρίσεις… ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΝΟΝΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΗ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ!

(Το Καλασνικοφ που δεν είναι όπλο της ΕΛΑΣ ασχολίαστο, όπως και το αν επενέβησαν ή όχι οι εκπαιδευτές αφήνοντας τον Στρατηγό με πραγματικά πυρά να κάνει ότι νομίζει αυτός…)

Αν έκανε τα ίδια λάθη κάποιος χαμηλόβαθμος… ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Ο ΟΠΛΙΣΜΟΣ (πιθανώς και ορθά).

Βλέπετε για κάποιους που υπηρετούν την δικαιοσύνη, αναλόγως τα «αστέρια» που έχεις στον ώμο, κάποιοι είναι πιο «ίσοι» από άλλους

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ”

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις των συντακτών στην κατηγορία “Η ΦΩΝΗ ΣΟΥ” δεν είναι απαραίτητο να ταυτίζονται με τις απόψεις του εκδότη και της συντακτικής ομάδας του Policenews