Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκαν 39χρονος και 34χρονος για τη δολοφονία της εγκύου

Δεν έπεισε τον ανακριτή ο 39χρονος και έτσι αποφασίστηκε η προφυλάκισή του για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου συντρόφου του

Προφυλακίστηκαν μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή ο 39χρονος και ο 34χρονος φίλος του για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη.

Στην απολογία του ο 39χρονος σύντροφός του αρνήθηκε ότι ήταν εκείνος που τη δολοφόνησε ενώ ο 34χρονος φίλος του, τον «άδειασε» νωρίτερα λέγοντας ότι είχε σκηνοθετήσει τα πάντα.

«Η Γεωργία ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που είχα στον κόσμο. Δεν πρόκειται να ομολογήσω κάτι που δεν έχω κάνει. Εκείνο το βράδυ ήπια τρία υπνωτικά χάπια και δεν κατάλαβα τίποτα, ξύπνησα την άλλη μέρα το πρωί. Δεν είμαι αυτός που απεικονίζεται στα βίντεο», είπε στην απολογία του ο 39χρονος σύντροφος της 41χρονης.

Νωρίτερα στην απολογία του στον ανακριτή ο 34χρονος συνεργός του 39χρονου επανέλαβε τα όσα είχε καταθέσει στους αστυνομικούς, επισημαίνοντας σύμφωνα με πληροφορίες ότι «ήμουν εκεί για να την ακινητοποιήσουμε επειδή δέχτηκα την πρότασή του να κάνουμε μια ψεύτικη ληστεία, χωρίς να πάθει τίποτα η κοπέλα. Όταν πήρε το μαχαίρι στα χέρια του (σ.σ. ο 39χρονος) μου ζήτησε να φύγω. Βγήκα από την οικοδομή, περίμενα στο αυτοκίνητο. Τότε ήρθε και μου είπε ότι τη σκότωσε».

Ο 34χρονος φέρεται να επανέλαβε επίσης ότι είχε πεισθεί από τον 39χρονο σύντροφο της Γεωργίας ότι θα έκαναν ληστεία κι ότι κανείς δεν επρόκειτο να πάθει τίποτα ενώ στη συνέχεια φοβήθηκε για τη ζωή του και τη ζωή της οικογένειας του ότι θα «πάθει τα ίδια» καθώς ο 39χρονος φέρεται να τον είχε απειλήσει προκειμένου να κρατήσει το στόμα του κλειστό.

Να σημειωθεί ότι ο 34χρονος που όπως τονίζει και ο δικηγόρος του έσπευσε αυτοβούλως στην Αστυνομία για να καταθέσει τι είχε συμβεί, φέρεται ότι καταλυτικό ρόλο στην απόφαση του αυτή παρά τις απειλές του 39χρονου ο οποίος του τηλεφωνούσε και δεν απαντούσε ήταν όταν πληροφορήθηκε από δημοσιεύματα πως η Γεωργία ήταν έγκυος.