Μπράβο παλικάρια: Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. έσωσαν γυναίκα από αυτοκτονία

Πρωτοχρονιά και πρώτες πρωινές ώρες η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. των Μεγάρων δέχεται κλήση για άτομο που θέλει να πέσει από την αερογέφυρα της Πάχης των Μεγάρων στην εθνική οδό.

Άμεσα η ομάδα μετέβει στο σημείο όπου όντως υπήρχε μια γυναίκα που είχε περάσει τα κιγκλιδώματα ασφαλείας και κρεμόταν κυριολεκτικά στο κενό.

Οι αστυνομικοί έκαναν αποκλεισμό του χώρου από τυχόν παρευρισκόμενους και με τη βοήθεια της τροχαίας έκαναν αποκλεισμό της εθνικής οδού από τυχόν διερχόμενα αυτοκίνητα.

Ο χρόνος όμως ήταν εναντίον τους και έπρεπε να κάνουν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό να σώσουν την άτυχη γυναίκα από το απονενοημένο διάβημα.

Πράγματι ο ένας αστυνομικός από την ομάδα προσπάθησε να ανοίξει φιλικό διάλογο μαζί της ούτως ώστε να της αποσπάσει τη προσοχή!

Εκείνη την ώρα τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία και με κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας κατόρθωσαν να αρπάξουν τη γυναίκα και να τη μεταφέρουν με ασφάλεια από τη μέσα μεριά των κιγκλιδωμάτων ασφαλείας και να προσπαθούν να την ηρεμήσουν διότι βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με τη βοήθεια περιπολικού στο νοσοκομείο για τυχόν εξετάσεις. Του συμβάντος επιλήφθηκε ο αξιωματικός υπηρεσίας του τοπικού τμήματος.