Νεκρός αστυνομικός – Τον έσφαξε Νορβηγός σε μπυραρία στη Θεσσαλονίκη

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας αστυνομικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκρός είναι ένας 32χρονος αστυνομικός που μαχαιρώθηκε από 44χρονο Νορβηγό, μετά από παρατήρηση που του έκανε ο πρώτος μέσα σε μπυραρία.

Θεσσαλονίκη: Το χρονικό της τραγωδίας

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη τη νύχτα σε μπαρ στην οδό Κατσιμίδη 10.

Λίγο μετά τις 04:00, διαπληκτίστηκε με τον κουμπάρο του αστυνομικού, έβγαλε μαχαίρι και τον τραυμάτισε στο πόδι. Ο 32χρονος αστυνομικός επενέβη για να προστατεύσει τον κουμπάρο του και δέχθηκε δυο μαχαιριές, στην πλάτη και στην κοιλιακή χώρα. Άφησε την τελευταία του πνοή επί τόπου.

Ο 44χρονος Νορβηγός δημιουργούσε φασαρία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είχε φραστικό επεισόδιο με τον 33χρονο κουμπάρο του θύματος. Ο αστυνομικός του έκανε παρατήρηση και προσπάθησε να τους χωρίσει, αλλά ο 44χρονος Νορβηγός έβγαλε μαχαίρι και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Ο κουμπάρος του θύματος μεταφέρθηκε με τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» για τις πρώτες βοήθειες.

Ο δράστης συνελήφθη ενώ προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης. Αστυνομικοί συλλέγουν πληροφορίες από τους θαμώνες που ήταν αυτόπτες μάρτυρες στο αιματηρό επεισόδιο.

Σύμφωνα με το thestival.gr το μπαρ στο οποίο συνέβη το φονικό βρίσκεται δίπλα στις εγκαταστάσεις των ΜΑΤ, στην οδό Κατσιμίδη.

Έτσι όταν ο κουμπάρος του αστυνομικού βγήκε στο δρόμο φωνάζοντας για βοήθεια οι αστυνομικοί μιας διμοιρίας που βρισκόταν στην έδρα της υπηρεσίας τους έτρεξαν στο μπαρ και συνέλαβαν τον δράστη.