H ΔΙ.ΑΣ. Αγίας Βαρβάρας κατάλαβε πως το ζευγαράκι στο αμάξι ήταν ύποπτο – Δείτε που βρήκαν ναρκωτικά

H ΔΙ.ΑΣ. Αγίας Βαρβάρας κατάλαβε πως το ζευγαράκι στο αμάξι ήταν ύποπτο – Γιορτινές μέρες κόσμος κυκλοφορεί στην αγορά παρόλα αυτά το έγκλημα δεν ξεκουράζεται

Βράδυνες ώρες τις 23 Δεκεμβρίου η ομάδα Δίας Αγίας Βαρβάρας στη συνήθη περιπολία της εντοπίζει όχημα με ένα ζευγάρι εντός. Από τις κινήσεις του οδηγού καταλαβαίνουν ότι κάτι δε πάει καλά και αποφασίζουν να το σταματήσουν για έλεγχο. Πράγματι το όχημα σταματά.

Στον έλεγχο των εγγράφων του οχήματος και των στοιχείων ταυτότητας των επιβαινόντων στους αστυνομικούς έρχεται η μυρωδιά ναρκωτικών. Σε ερώτηση προς αυτούς αν φέρουν κάτι παράνομο απάντησαν όχι. Σε σωματική έρευνα του οδηγού ανευρέθησαν 4 γρ ακατέργαστης ινδικής κάνναβης.

Ο έλεγχος δε σταματά εκεί. Μέλος στην ομάδα υπήρχε και κοπέλα αστυνομικός που προέβει στη σωματική έρευνα και της κοπέλας συνοδηγού.

Τελικά εντοπίστηκαν 2 μεγάλες συσκευασίες ακατέργαστης ινδικής κάνναβης 200 γρ στο στήθος της γυναίκας. Άμεσα δεσμεύτηκαν τα άτομα και οδηγήθηκαν στο κατά τόπους Τμήμα ασφαλείας για να σχηματιστεί σχετική δικογραφία και για τη περαιτέρω προανάκριση.