Μέγαρα: Η ΔΙ.ΑΣ κατάλαβε πως κάτι ύποπτο είχαν οι 3 που ήταν σε αυτοκίνητο

Βράδυνες ώρες στη περιοχή των Μεγάρων η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. του όμορου τομέα κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους εντόπισαν αυτοκίνητο όπου επέβαιναν 3 άτομα.

Παράλληλα οι ομάδες που δραστηριοποιούνται στην ανωτέρω περιοχή είχαν πληροφορίες ότι ένα παρόμοιο όχημα κυκλοφορεί φορτωμένο με ναρκωτικές ουσίες και προβαίνει σε διακίνηση ναρκωτικών.

Άμεσα η ομάδα προσπάθησε να το σταθμεύσει για έλεγχο αλλά αυτό αντί να σταματήσει ανέπτυξε ταχύτητα μέσα στα στενά. Κατά τη διαδρομή τα άτομα απέρριψαν ένα αντικείμενο από το παράθυρο πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από την ομάδα. Τελικά κατόρθωσαν να σταθμεύσουν το όχημα και να προβούν στον απαιτούμενο έλεγχο.

Παράλληλα ένας αστυνομικός από την ομάδα με τη χρήση του φακού του αναζήτησε το αντικείμενο που απορρίφθηκε το οποίο εντοπίστηκε και ήταν μια νάιλον σακούλα που εντός υπήρχαν 8 ισομερή σακουλάκια περιέχουσα ακατέργαστη ινδική κάνναβη.

Άμεσα και τα τρία άτομα συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο τμήμα ασφαλείας Μεγάρων. Εκεί η ομάδα της ασφαλείας που ενήργησε τη προανάκριση κατάφεραν και σχημάτισαν δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα εγκληματικής οργάνωση και διακίνησης ναρκωτικών κάνοντας παράλληλα και κατοικον έρευνες στις οικίες των συλληφθέντων οπου και εντοπίστηκαν άλλα 28 ισοβαρη σακούλακια περιέχουσα ακατέργαστη ινδική κάνναβη και μια ζυγαριά ακρίβειας. Ανωτέρω προσήχθησαν ενώπιον ανακριτή για τα περαιτέρω.