Θρήνος στη ΔΙ.ΑΣ.: Νεκρός 29χρονος μετά από καταδίωξη γύφτων

Δραματική κατάληξη είχε η καταδίωξη ύποπτου οχήματος που ξεκίνησε από τη Νίκαια και έληξε στην Αθηνών-Κορίνθου με έναν 29χρονο αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να χάνει τη ζωή του και άλλον ένα να τραυματίζεται ελαφρύτερα

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η καταδίωξη ξεκίνησε περίπου στις 3:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν υπήρξε κλήση για απόπειρα κλοπής οχήματος από την περιοχή της Νίκαιας.

Τραγική κατάληξη είχε η καταδίωξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Χαϊδάρι. Ο ένας από τους δύο αστυνομικούς που μεταφέρθηκαν στο «Θριάσιο» νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τραυματισμένοι, έπειτα από κινηματογραφική καταδίωξη στο Χαϊδάρι, κατέληξε.

Ακολούθησε καταδίωξη του άλλου αυτοκινήτου από περιπολικά και μοτοσικλέτες της Ομάδας ΔΙΑΣ από τη λεωφόρο Σχιστού στην εθνική οδό. Στο ύψος του Ασπρόπυργου, κοντά στη λίμνη Κουμουνδούρου, σε απότομο ελιγμό του προπορευόμενου αυτοκινήτου των δραστών, προκειμένου να φύγουν από την Εθνική Οδό, η μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙΑΣ που συμμετείχε στην καταδίωξη με επιβάτες δύο αστυνομικούς, έπεσε πάνω σε περιπολικό όταν ο οδηγός του επιβράδυνε απότομα.

Ο ένας από τους δύο αστυνομικούς που μεταφέρθηκαν πολύ σοβαρά τραυματισμένοι στο Θριάσιο, δεν τα κατάφερε. Η υγεία του δεύτερου αστυνομικού είναι σοβαρή.

Σημειώνεται πως έχει συλληφθεί ένα άτομο, ενώ για αρκετή ώρα έμεινε κλειστό τμήμα της εθνικής οδού.