Τρόμος στην Κρήτη: 26χρονος μεθυσμένος Πακιστανός ξυλοκόπησε άγρια 86χρονη μέσα στο σπίτι της

Αφού η άτυχη γυναίκα «έφαγε» αρκετό ξύλο, ο νεαρός Πακιστανός άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος και τράπηκε σε φυγή

«Δεν είχε σκοπό ούτε να με βιάσει, ούτε να με κλέψει…» είπε στους αστυνομικούς η 86χρονη γιαγιά από τη Γρα Λυγιά στην Ιεράπετρα η οποία έπεσε θύμα βασανισμού από 26χρονο άνδρα από το Πακιστάν ο οποίος εισέβαλλε σπίτι της μέρα μεσημέρι και την έδειρε φρικτά κατά τα άλλα… αναίτια!

Ο 26χρονος άνδρας – σύμφωνα με το neakriti.gr – αναγνωρίστηκε από το θύμα του αμέσως μετά τη σύλληψη του που έγινε με βάση τις περιγραφές της 86χρονης και πλέον κρατείται για να περάσει από Εισαγγελέα και Ανακριτή ενώ ταυτόχρονα θα ενεργοποιηθεί και η διοικητική απέλαση για τον ίδιο καθώς δεν είχε τα νόμιμα έγγραφα εισόδου και παραμονής στη χώρα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, συνοδεία αστυνομικών οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, όπου νοσηλεύεται η ηλικιωμένη γυναίκα όπου και αναγνωρίστηκε από την ίδια ότι εκείνος ήταν ο άνθρωπος που την ξυλοκόπησε άγρια.

Ο 26χρονος φέρεται να αρνείται τα πάντα ενώ η Αστυνομία ερευνά προς κάθε κατεύθυνση την περίεργη υπόθεση καθώς ο νεαρός μπήκε στο σπίτι της 86χρονης την έδειρε και έφυγε αλλά εκείνη από τις κινήσεις του κατέθεσε ότι δεν της φάνηκε ότι πήγε να τη βιάσει ή να την κλέψει όμως στην πραγματικότητα δεν μπορεί να γνωρίζει τα πραγματικά κίνητρα όπως σημειώνουν αστυνομικοί κύκλοι.

Το χρονικό του ξυλοδαρμού

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα και πιο συγκεκριμένα στις 3 παρά 20 το μεσημέρι, νεαρός Πακιστανικής υπηκοότητας εισέβαλε από την ανασφάλιστη είσοδο μικρού διαμερίσματος στη Γρα Λυγιά, όπου διέμενε μόνη της 86χρονη ηλικιωμένη.
Η άτυχη γυναίκα κοιμόταν στο κρεββάτι της. Είδε όμως από τον καθρέπτη της αφού άκουσε την φασαρία στην πόρτα, ότι κάποιος άγνωστος μπήκε στο διαμέρισμά της. Τον ρώτησε: «Τι κάνεις εδώ; Ποιος είσαι; Τι θέλεις;».

Σύμφωνα με την ίδια δεν απαντούσε στα ερωτήματά της. Σε ερώτησή της αν θέλει λεφτά είπε απλά «Όχι δεν θέλω λεφτά» και ξαφνικά άρχισε να την γρονθοκοπεί ανελέητα στο πρόσωπο, την τράβηξε από το κρεβάτι και την πέταξε στο πάτωμα και την ποδοπατούσε με αποτέλεσμα να την χτυπήσει στο ισχίο.

Αφού η άτυχη γυναίκα «έφαγε» αρκετό ξύλο, ο νεαρός Πακιστανός άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος και τράπηκε σε φυγή, χωρίς να πειράξει τίποτε άλλο. Η ηλικιωμένη άρχισε να καλεί σε βοήθεια και μετά από αρκετή ώρα, τις φωνές τις άκουσε ένας επιχειρηματίας που διατηρεί πλυντήριο αυτοκινήτων απέναντι από το σπίτι.

Έτρεξε αμέσως, φώναξε και άλλους περιοίκους και τα παιδιά της τραυματισμένης γυναίκας και αφού κατάλαβαν από τις περιγραφές της τι είχε συμβεί άρχισαν να αναζητούν το δράστη στους δρόμους της Γρα Λυγιάς, ειδοποιώντας ταυτόχρονα το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας.

Λίγη ώρα αργότερα κάτοικοι της περιοχής έπιασαν έναν νεαρό – βασιζόμενοι στις περιγραφές της 86χρονης – και τον παρέδωσαν στο Α.Τ. Ιεράπετρας.

Η 86χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ιεράπετρας, προκειμένου να της γίνουν εξετάσεις και να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ την ίδια ώρα ανάστατη η κοινωνία της Γρα Λυγιάς με αυτό το νέο περιστατικό βίας και αυτό που ζητούν οι κάτοικοι από την ελληνική αστυνομία είναι περισσότερη αστυνόμευση.