Ρέντη: Προφυλακίστηκε ο 18χρονος για τον τραυματισμό του αστυνομικού – Τι είπε στην απολογία του

Προφυλακίστηκε ο 18χρονος για τον τραυματισμό του αστυνομικού στου Ρέντη. Ο 18χρονος Νίκος, στα χέρια του οποίου βρέθηκαν ίχνη πυρίτιδας, βρέθηκε από το πρωί στον ανακριτή, στον οποίο απολογήθηκε για τα όσα συνέβησαν έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη

Ο 18χρονος φέρεται να υποστήριξε στον ανακριτή ότι δεν είχε καμία πρόθεση να προκαλέσει βλάβη σε κανέναν. Σκοπός του ήταν να ρίξει τη φωτοβολίδα προς τα επάνω.

Υποστήριξε ακόμη ότι δεν ήξερε να τη χρησιμοποιεί, γι’ αυτό και το αποτέλεσμα ήταν να φύγει προς τα κάτω και να χτυπήσει σε απόσταση περίπου δύο – τριών μέτρων από το σημείο όπου βρισκόταν και να τραυματίσει στη συνέχεια τον αστυνομικό, ο οποίος βρισκόταν σε μια απόσταση περίπου 70 μέτρων.

Ο 18χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι η φωτοβολίδα που έριξε είχε πορτοκαλί χρώμα και εκ των πραγμάτων μπορεί να προκύψει αν ήταν αυτή που χτύπησε τον αστυνομικό ή όχι, καθώς έπεσαν και άλλες φωτοβολίδες από το συγκεκριμένο σημείο. Δηλώνει συντετριμμένος και ζητά συγνώμη από την οικογένειά του 31χρονου.